Bylo jich víc. Krásných, i těch méně příjemných. Minulý týden mi zazvonil mobil a já s překvapením zjistila, že volá mladší bratr. Po ránu. To se ještě nestalo. Proboha, co se děje, zatrnulo mi. V devadesáti letech zemřela naše poslední teta. Od této chvíle jsem nejstarším členem naší rozvětvené rodiny.
Ilustrační foto: pixabay.com
Zážitek roku 2017 na 50 slov
3. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
5.12.2017 11:08
Děkuji všem za podporu a milá přání. Obě moje babičky a jedna prababička se dožily skoro devadesátky a podobně na tom byl pradědeček. Moje maminka tradici porušila, tak se nechám překvapit. :-)
Alena Tollarová
4.12.2017 21:57
Jano, Ty se tohoto zodpovědného postu zhostíš s grácií sobě vlastní. Aˇt Ti dlouho vydrží.
Alena Vávrová
3.12.2017 19:16
Hezké Jani! Tak ať Ti to šéfování ještě dlouho vydrží. Nás je tolik, že v tom nemám ani přehled, ale nejstarší ještě určitě nejsem.
Olga Štolbová
3.12.2017 17:29
Ahoj Jani, být stařešinou rodu je úžasné. Zamyslela jsem se a vida..., jsem také stařešina rodu. Dvě děti, tři vnoučata, jedno pravnouče, jedna sestřenice, dva bratranci. To je tedy obrovská zodpovědnost, nevím jak to zvládnu. :-)
Věra Ježková
3.12.2017 16:09
Paní Jano, napsala jste to moc hezky. Přeji vám hodně šťastných let v roli „stařešiny“. (Já jsem, podobně jako Zuzka, taky „nejmladší“ z dvoučlenného příbuzenstva. Mamince je 85 let.)
Naděžda Špásová
3.12.2017 15:38
Jani, to neva, jsi čupr děvče. Jako nestora tě rodina bude muset poslouchat. Teta se dožila krásného věku, tak máš dobré vyhlídky.
Marie Doušová
3.12.2017 14:53
Jano ,já vám přeji , aby jste byla hodně dlouho na výsluní nejstaršího člena rodiny a byla tak příjemná ,hezká a vitální hodně dlouho!
Jana Šenbergerová
3.12.2017 14:41
Děvčata, díky! Teď si to teprve budu užívat, i když bráška konstatoval, že už se kácí v našem lese.
Lenka Hudečková
3.12.2017 14:36
Jani, hezké, krátké a výstižné. Tak se sluň na pozici rodiny co nejdéle.. Jsi mladá, krásná, aktivní, tak na to máš :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu