Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Josef Borecký
3.12.2017 22:16
Já bysem s dovolením řek, že to bude ta kapibara prosím
Zuzana Pivcová
2.12.2017 08:23
Tak jsem si to myslela správně. Tedy, spíš jsem si to správně našla. :-)
Jaroslav Kolín
1.12.2017 16:00
Protože se sem do úterka nedostanu, řešení prozradím hned: Je to králík, který nepatří mezi hlodavce, ale mezi zajícovité. Křížovkáři si to občas pletou.
Přeji pěkný víkend.
P.S. Ty čuníky jsem fotil na Korsice.
Jaroslav Kolín
1.12.2017 15:55
To zrzavé prasátko je jen ilustrace toho, co vše se může vetřít. Ale mám dojem, že správné řešení už tu je. :-)
Jana Šenbergerová
1.12.2017 15:26
O té kryse si to myslím já, ale nevšimla jsem si, že je přihlášený Pavel. Tímto se mu omlouvám, že mu podsouvám své myšlenky :-) Podle barvy by to mohla být i kapybara, ale ...
Pavel Kopřiva
1.12.2017 15:21
Mně vychází krysa. ta jediná by mohla mít ocásek, který se na obrázku podobá těm prasečím.
Dana Puchalská
1.12.2017 12:51
Vypadá to na morče. Koukala jsem na to z více stran, hlavu jsem si málem vykroutila.Ale nic jiného mi to nepřipomíná.
Zuzana Pivcová
30.11.2017 18:06
Já si tedy myslím, že ten jeden výtečník jinak "papá". To už jsem naznačila zkraje.
Libor Farský
30.11.2017 17:50
Posledně jste, myslí, uvedl, že příště to již nebude vetřelec jen slovní, ale opravdový. Takže tomu zřejmě odpovídá to zvířátko hnědo-zrzavé. Možná má dlouhé uši jako králík. Já podle zadečku nepoznám ani svého psa.
Blanka Macháčková
30.11.2017 10:41
Možná by se našlo více variant. Záleží na úhlu pohledu. Na obrázku je taky nějaký vetřelec s rezavým pozadím. :)
Načíst starší příspěvky