Za Bertíka
Foto: Zuzana Pivcová

Za Bertíka

22. 11. 2017

Jiskra v oku,

pružnost v skoku,

ta mu nikdy nechyběla.

Jeho paní při venčení

vždy ho věrně provázela.

Léta běží, čas se zkrátil,

do psího ráje se vrátil.

Je tam v dobré společnosti.

Určitě mu smutno není,

i když nedostává kosti.

Dokud mohl, moc se snažil,

přítulností mnohé blažil,

svou bábinku miloval.

Býval tady, a už není.

Někde však skotačí dál.

Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Tak tu po návratu z procházky s Alvouškem sedím, na básničku a vaše milá slova přes proud slz hledím. Slova díků Tobě Jani to je málo, u srdíčka mne to pěkně vzalo. Já jsem neměla sílu sem své smutné vyznání psát, takto je to nejkrásnější, co jsme si mi dva jen mohli přát. Děkujeme velice, Bertíček a Bertice
Danuše Onderková
Moc pěkná vzpomínka na Bertíka a jsem ráda, že jsem ho také poznala a mohla dodat Evě na videu jeho krásné kousky...
Helenka Vambleki
Nádherné od srdíčka...a ta krásná fotka! Jsme na ni dva VIP - já a Bertík
Marie Seitlová
Jani krásná báseň o Bertíkovi, dělal radost spoustě lidí, dětí a i ičku. Jsem ráda, že jsem ho i z Doks znala.
Marie Doušová
Bertíka jsem neznala , ale věřím , že dělal své paní jen radost. Básnička je krásné rozloučení s Bertíkem .
Zuzana Pivcová
Jani, díky. Věřím, že to tak je. A Ty to víš.
Jitka Hašková
Krásná vzpomínka potěší.
Libor Farský
Bleška to řekla i za mne, velmi cítím s Evičkou a vyhledal jsem si její články o Bertíkovi. Nejvíc se mi líbilo vyprávění o tom, jak Bertík obšťastňoval postižené děti. Ten článek jsem tehdy považoval za článek roku na i60. ♥♥♥♥♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%