Do divadla či na slavnost. Ale v čem?
Ilustrační foto: pinterest.com

Do divadla či na slavnost. Ale v čem?

23. 11. 2017

Dlouhé šaty? Nebudu v nich vypadat jako skříň? Nebo kalhoty? Hodí se do divadla? Blíží se zima, čas společenských akcí a to pro mnoho žen znamená otázku: Co na sebe?

móda
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Modely jsou pěkné, ale věřím , že se vždy dokážu obléci podle situace a mého šatníku.
Zdenka Jírová
Pro takové příležitosti mám dlouhou splývavou černou sukni a halenky obměňuji.
Jana Šenbergerová
Vybrala bych si. Mohu krátké šaty, dlouhou sukni i kalhoty. Jen narazit na něco, co mi bude sedět materiálem, střihem i barvou. Většinou musím aspoň v jednom případě slevit ze svých nároků.
Věra Ježková
Nerada se oblékám „za dámu“. Vyhovuje mi sportovní elegance. V lodičkách mě bolí nohy, nejsem šatová. Modely se mi líbí, ale ne pro mě; kdybych si musela vybrat, pak 7.
Elena Valeriánová
Já si dnes vezmu do divadla tmavomodré šaty, jsou úplně nové, tak je budu zajíždět. :-) Do ND by se zřejmě nehodily.
Alena Tollarová
Mně by se líbila jednoduchá čtyřka, ale ne v této barvě. Dodnes je mi líto, že jsem si nekoupila společenské šaty z poslední přehlídky v Letˇnanech. Jinak ovšem na fotkách a /asi/ doporučenými outfity jsou tradičně samé žížaly vel. max. 38 a nikoli ženské krev a mlíko. Snad akorát desítka ...
Zuzana Pivcová
Myslím, že model musí ladit nejen s doplňky, ale hlavně s účesem, a samozřejmě rozhodující je typ postavy. Zatímco v mladším věku, kdy jsem nosila delší vlasy s ofinou, jsem vyrážela vyloženě ráda v dlouhé sukni nebo v šatech, dnes by to byl problém. Ale když k nějaké společenské události dojde, určitě nezůstanu doma jen proto, že nebudu mít co na sebe. :-))
Jitka Hašková
Krásné modely, ale na sebe bych si nevzala ani jeden.
Elen Zajíčková
Krásné modely, krásné dámy! Já osobně mám trošku problém s kontrastním prádlem pod prosvítající materiál. A to v každém věku. Jsem ale moc ráda, že se vůbec řeší , co si na jakou příležitost vlastně vzít na sebe. Zkušenost je někdy velkým zklamáním. Určitě mnohé dámy souhlasí.Krásný den všem!
Elena Valeriánová
1 a 8 to jsou moje favoritky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%