Soňa Kodetová: V šedesáti
na vysokou školu? Proč ne!
4. 1. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
4.1.2022 17:56
Já teda nevím, ale podle mě se dá vzdělávat prakticky v každém věku. Já už jsem také staršího ročníku a přednedávnem jsem se rozhodla, že se začnu opět vzdělávat. Konkrétně tedy že si dodělám MBA titul na https://cibe.cz/ Lákalo mě to hlavně kvůli přínosům, které by to mohlo mít pro můj pracovní život. Četla jsem, že pro spoustu pracovních pozic je právě tento titul velmi důležitý.
Hana Horynova, roz.Steinsbergová
20.9.2013 16:29
Je to obdivuhodné a moc to té paní přeju. Člověk si má plnit sny. Mám za sebou několik běhů U3V nejrůznějších obotů. Ale s 5letým oborovým studiem to nemá nic společného. Jedině snad, že to některé středoškoláky dovede do Karolina :))
Zbyněk Jonáš
22.5.2013 07:03
Ano, studovat i ve vyšším věku je hezká věc, pouze to u většiny důchodců naráží opět na finance. U dálkového studia nějakých 40.000 za semestr hned tak nikdo nemá. Pak musí stačit Univerzita 3. věku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA