Ilustrační foto: pixabay.com
Jeruzalémské tunely
11. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
13.11.2017 07:17
Jarmilko, mne by zajímalo soužití obou hlavních komunit v Jeruzalémě. Jde to s tolerancí a empatií, anebo naopak?
Alena Vávrová
12.11.2017 11:08
Jarmilo, ráda a se zájmem jsem si přečetla tvůj nový článek z další návštěvy Jeruzaléma. To otevření dřevěné věže - rozhledny postavené v Jeruzalémě naším architektem, jsem též viděla.
Hana Rypáčková
12.11.2017 08:28
Díky, Jarmilo. Právě čtu o této oblasti knihy, tedy beletrii, ale zajímavé.
Jarmila Komberec Jakubcová
12.11.2017 07:56
Děkuji za Vaši reakci na moje vyprávění. Fotky mám zatím ve foťáku. Časově jsem to nezvládla. po návratu jsem byla hodně nemocná. Teplotní šok a návrat do vichřicí zasažené Prahy mně doslova odrovnal.Příští článek už bude s fotkami.
Marie Ženatová
12.11.2017 06:31
V Jeruzalémě mne mimo historickou část města velmi zaujaly i školní děti které nás při setkání vždy krásně zdravily... Také při našem odletu z Izraele s námi celé dvě třídy dětí letěly se svými vychovatelkami do Prahy - byl to pro nás všechny obdivuhodný zážitek...
Zdenka Jírová
11.11.2017 23:54
Zajímavé jako vždy. Moc ráda čtu Vaše články, poznávám díky Vám svět, o kterém jsme se ve škole neučili.
Elena Valeriánová
11.11.2017 22:44
Krasně čtivý a poutavý článek. Je to jeden z cílů, kam se, bohužel, nikdy nepodívám. Děkuji, že jsem tam mohla být alespoň prostřednictvím Tvého vyprávění. Jarmilko, fotky nemáš?
Zuzana Pivcová
11.11.2017 19:57
Každý článek o Izraeli mě moc zajímá, díky, Jarmilko, jen cestuj dál, ať se toho co nejvíc dozvím. :-D
Naděžda Špásová
11.11.2017 18:56
Zase to máš, Jarmilko, krásně napsané. A viděla jsi v TV jakou postavil český architekt Rajniš v Jeruzalémě věž? Až tam zas pojedeš, tak se na ní určitě pojedeš podívat, viď. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA