Foto: autorka
Můj domov je, jaký je
6. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
10.10.2017 14:14
Do mého minibytu, jsem kromě potřebného vybavení ještě směstnala dost velké množství mně milých věcí - a tak byste tam našli celou sbírku kočičích figurek, mezi nimi různé minerály, pár mých výtvorů z keramiky, které se mi stále nechce někomu dát - a mezi tím dva kocouři, samozřejmě s kočičí výbavou. Za poloprázdnou místnost bych neměnila! (Jen úklid je poněkud méně příjemný).
Soňa Prachfeldová
8.10.2017 18:42
Zuzko Je to milé, krásné nahlédnutí do Tvého soukromého království. A´t Ti pořád předává hodně hodně energie a radosti do života !
Jiří Libánský
7.10.2017 20:39
Úžasná je v Tvém bytě především energie. Asi ti plyšáci a další blbinky dělají dojem studentského pokojíku. Prostě byt je odrazem duše obyvatele. To žádný bytový architekt neudělá. Já jsem si teď všiml, jak jsem v Tvém bytě na motorce říjnem. :-)
Věra Ježková
7.10.2017 15:49
Zuzko, díky za poetické nahlédnutí do tvého domova, a tím i do tvé duše. Barevné ladění tvého bytu se mi líbí, nejvíc pak ten oranžovo-zelený čtvercový obraz. Vlci jsou prima a neobvyklí. Na ještěrky nejsem. Doma se má člověk cítit spokojeně, být sám sebou. A proto je hezké, když si svůj domov utváří, jak se mu líbí. Já mám (kupodivu) sbírku ježků a ježečků ze všelijakých materiálů.
Lenka Hudečková
7.10.2017 07:07
Milá Zuzko, máš krásný domov, svůj a nádherné obrazy...domov je takový, jaký si ho utvoříme a cítíme se v něm dobře. A to Ty máš... :-) ♥ ☼
Alena Tollarová
6.10.2017 21:40
Mám důvod, proč já do svého bytu nahlédnout nedovolím, ale Tobě děkuji, že jsi nám to dovolila. Vždycky si u těch televizních pořadů, kde lidem všechno vyhodí, nahradí modernou a začínají vlastně znovu, říkám, že je to krásné, ale chybí tam to teplo domácího krbu. To dotvářejí právě třeba obrazy a drobnosti, ke kterým máme osobní vztah. Nevěděla jsem, že sbíráš i vlky ... Nedávno jsem si koupila dva obrázky, které malovala spolužačka, chytily mě na první pohled a jsem ráda, že je mám.
Eva Mužíková
6.10.2017 20:26
Zuzko, z Tvého povídání je cítit, že jsi ve svém malém království spokojená. A tak to má být, je jedno jsme li obklopeni drahými věcmi, nebo třeba levnými cetkami. Důležité je,co nám připomínají a zda nám vytvářejí ten opravdvý domov. Domov, ve kterém jsme šťasni.
Jana Šenbergerová
6.10.2017 16:26
Pěkně jsi nám přiblížila svůj domov. Myslím, že je důležité, aby se člověk cítil doma a může mu být úplně jedno, že to někdo vnímá jinak. Když jsem jednou odstranila všechny tretky, kterými jsem "zamořilaů náš byt, byla jsem z té změny tak vykolejená, že jsem brzy všechno vrátila na svá místa. Dělám jen malé úpravy, abych se tu necítila jako "cizinec na pobřeží".
Elena Valeriánová
6.10.2017 16:18
Zuzko, to j milé pozvání. Mám to s obrázky taky podobné. Mám ráda ty, které si sama vyberu, musí mě hned napoprvé oslovit, upoutat. Musím si k nim utvořit vztah. Poslední roky mám na stěnách bytu i pár vlastních fotografií. Já zase nejsem hromaditel, kromě knih. Ale mám třeba málo sbírku dřevěných figurek. Jestli je u nás příjemně jiným, to nevím, ale my se doma cítíme dobře. I když po létě je třeba vygruntovat. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA