Ilustrační foto: ingimage.com
Nové informace k akci ekolo Senior Tour
3. 9. 2017Naše velká sportovní akce s názvem ekolo Senior Tour se blíží. Proto přinášíme několik nových informací, které jsou důležité nejen pro účastníky, ale i čtenáře, kteří se budou chtít akce zúčastnit alespoň pasivně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Kulová
15.9.2017 14:00
Prosim o informaci, zda bude v dalším období uskutečněna ještě nějaká sportovní aktivita, např. lyže, zumba, aerobik,tanec,kolo,...?
Marie Měchurová
14.9.2017 16:20
My dva s manželem jsem se už namazali francovkou pod kolenama a jsme připraveni na start....Těšíme se, moc !!
Dagmar Bartušková
7.9.2017 07:50
V pondělí mám program také sportovně "našlapaný", ale přesto se pokusím k půjčovně dorazit a účastníky Senior Tour podpořit.
Alena Tollarová
7.9.2017 04:50
Mrzí mě, že se v den startu nemůžu přijít podívat. Celé akci přeji úspěch a držím palce jak organizátorům, tak cyklistům. Kdo bydlíte po trase, připravte si třepetalky a huráá fandit.
Ilona Vykoukalová
6.9.2017 20:45
Škoda,že jsem se přihlásila zřejmě pozdě a nemohu se zúčastnit...mám za půl roku na svém horském "celopéru" najeto 4200km :-(
Olga Štolbová
5.9.2017 17:49
Děkuji za informaci, naše ekocyklisty přijdu určitě povzbudit a popřát jim šťastnou cestu. Věřím, že se nás sejde víc a pak společně někde zasedneme, dáme občerstvení a popovídáme. Také se těším. ♥ ♥ ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA