Nové informace k akci ekolo Senior Tour
Ilustrační foto: ingimage.com

Nové informace k akci ekolo Senior Tour

3. 9. 2017

Naše velká sportovní akce s názvem ekolo Senior Tour se blíží. Proto přinášíme několik nových informací, které jsou důležité nejen pro účastníky, ale i čtenáře, kteří se budou chtít akce zúčastnit alespoň pasivně.

ekolo
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Kulová
Prosim o informaci, zda bude v dalším období uskutečněna ještě nějaká sportovní aktivita, např. lyže, zumba, aerobik,tanec,kolo,...?
Marie Měchurová
My dva s manželem jsem se už namazali francovkou pod kolenama a jsme připraveni na start....Těšíme se, moc !!
Dagmar Bartušková
V pondělí mám program také sportovně "našlapaný", ale přesto se pokusím k půjčovně dorazit a účastníky Senior Tour podpořit.
Alena Tollarová
Mrzí mě, že se v den startu nemůžu přijít podívat. Celé akci přeji úspěch a držím palce jak organizátorům, tak cyklistům. Kdo bydlíte po trase, připravte si třepetalky a huráá fandit.
Ilona Vykoukalová
Škoda,že jsem se přihlásila zřejmě pozdě a nemohu se zúčastnit...mám za půl roku na svém horském "celopéru" najeto 4200km :-(
Olga Štolbová
Děkuji za informaci, naše ekocyklisty přijdu určitě povzbudit a popřát jim šťastnou cestu. Věřím, že se nás sejde víc a pak společně někde zasedneme, dáme občerstvení a popovídáme. Také se těším. ♥ ♥ ♥
Svatava Páleníková
Ať vám to hezky šlape.
Jana Šenbergerová
Budeme držet pěsti.
Oldřich Čepelka
Trénuju a těším se :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%