Foto: autorka
Letní toulání II.
5. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.9.2017 22:01
Děkuji všem za komentíky. Leni, rozhledna Háj je nad Aší, Bismarckova u Chebu, obě krásné.
Lenka Hudečková
7.9.2017 11:25
Soni, nádhera, skoro všechna Tebou popisovaná místa známe, i na Vildštejnu jsme byli a na Bismarckově rozhledně, které mi říkáme hezky česky - rozhledna Háj. Františkovy Lázně nemají chybu, snad se tam sejdeme někdy příště. :-)
Věra Ježková
6.9.2017 19:35
Ve Františkových lázních jsem byla kdysi se školou na výletě a o mnoho let později s partnerem jako klient. Jsou moc hezké. Rádi jsme chodili na koncerty pod širým nebem. Byli jsme na výletě v Chebu – náměstí se Špalíčkem je krásné. Moc se nám líbila přírodní rezervace Soos se svými rašeliništi a bublajícími bahenními sopkami. (Motýly nemám ráda.) Hezké fotky.
Lidmila Nejedlá
6.9.2017 16:08
Soňo, znám ten kraj a ráda jsem se s tvými fotografiemi pokochala. Nádhera!
Alena Tollarová
6.9.2017 09:11
Ve "frantovkách" jsem byla dvakrát a moc bych se tam chtěla podívat znovu. FL jsou krásné a v okolí je toho tolik ke koukání ...
Alena Vávrová
5.9.2017 23:42
Soni, krásně Ti to fotilo a mně to připomnělo moji dávnou návštěvu ve všech ZČ lázních, včetně Františkových.
Naděžda Špásová
5.9.2017 16:30
Soňo, FL se mi moc líbí. Je to několik let, co jsme tam byli i s pejsky a na koupání v bazénu vzpomínám ještě dneska. Fotečky máš opravdu hezké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA