I po šedesátce může muž vypadat dobře. To by se ale musel sám trochu snažit
Ilustrační foto: ingimage.com

I po šedesátce může muž vypadat dobře. To by se ale musel sám trochu snažit

23. 7. 2020

Žijeme ve zvláštní době. Zmizely rozdíly mezi oblečením pro různé generace. Pánové v letech tráví léto ve stejných tričkách a kraťasech jako třicátníci. Na jedné straně je to dobrá zpráva. Zůstali duchem mladí, nebojí se neformálního mladistvého oblečení. Jenže ve skutečnosti je to naopak.

móda
Hodnocení:
(4 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Braunová
Řečí a kritikou se nikdo nic nenaučí a dnešní mládež bude stejná jako jejich tatíci a dědové .Společenská a estetická výchova asi chyb,í už byla trochu v tanečních v minulém století. Kritizujete pány, ale rozhlídněte se v divadle na dámy jaké maškary ze sebe udělají a co oblékají, pánové chodí v oblecích ,ale oblékání do společnosti to je zase jiná kapitola.
Milouš Košvanec
Nejvíc mě pobavila věta o mužské noze. Bude mi dvaašedesát ale díky sportu i cyklistice mám nohy svalnaté a vysportované. Žádné křečáky. Kraťasy nosím od března do října. Ale různobarevné trika ani bermudy u mě nehledejte.
Antonín Nebuželský
Já si myslím, že chodím, i po sedmdesátce slušně oblečen. Záleží na tom, jestli jdu do města ", nebo ven. A nohy, ty mám pěkný, dle některých seniorek:-) Prostě jsem pěknej děda. Asi teda. S menším pupikem:-)
Petr Paták
Češi všeobecně nemají vkus , a v oblékání už vůbec . A není to věkem , je to o celkovém charakteru . To východoevropský buranství , je z nás až moc cítit .
Robert Held
věta "Mužská noha nikdy není nic pěkného na pohled, po padesátce to platí dvojnásob" pobavila hodne :-D :-D :-D pro upresneni, je mi 51 let, nejsem gay a kratasy nosim a doufam, ze jeste dlouho budu, autorka textu asi myslela, muzska noha po 60tce, ale i tak mi to pride jako megablábol
Dana Vyd.
Nemyslím, že široké bermudy a ponožky do sandálů jsou vrchol elegance, ale mnohem horší problém je, když někdo není schopen zachovat čistotu, když smrdí potem tak, že je zřejmé, že triko, a nejlépe z umělé tkaniny, má na sobě několikátý den. Pánové, nerezignujte ani ve starším věku na čistotu, deodorant není sprosté slovo a v dnešní době automatických praček opravdu není nutné být cítit.
Karel Janovský
Jsem už ve věku, kdy nemám potřebu na někoho zapůsobit. V oblékání i obouvání dávám jasně přednost tomu, co je čisté a pohodlné. Kvůli nějaké módě si nebudu odírat nárt ani paty! To mi za to nestojí! A pokud někdo chce jezdit za nákupem do Paříže nebo třeba jen do Pařížské ulice v Praze, je to jeho věc. Mně stačí Vietnamec na venkovském náměstí. Nemyslím si, že je úplně pravdivé, že šaty dělají člověka. Mnohem důležitější je dbát na čistotu a pečovat o svojí tělesnou schránku!
Zuzana Pivcová
Já se nechci vyjadřovat přímo k tomu, jak chodí kdo oblečen, protože opravdu vnímám vkus či nevkus pouze svýma očima, zatímco mnozí jiní to vidí jinak. Ale reaguji na to, co napsal pan Pospíšil. Ne, že bych útočila na obézní postavy z hlediska estetiky, ale nechápu, jak se většina dobrovolně dopracuje k tak extrémním rozměrům a nevadí jim. A pokud vadí, tak vadí, ale nic s nimi neudělají. U většiny to opravdu není záležitost choroby, ale přehnaného a nezdravého stravování a minima pohybu. Teď mluvím vyloženě za sebe, tak mě, prosím, nenapadejte. U mě každé kilo navíc hraje roli a můj organismus ho negativně vnímá jako zátěž. Především srdce a nohy. A přesto jsem tak "žravá" a pohodlná, že se opět za čas nechám o pár kilo spravit. Čím víc naberu, tím větší to pak dá práci sundat. Nejsem z těch, kteří pak začnou hladovět, ale jednoduché to není. Nemluvím už vůbec o tom, že mi máloco sluší a jsem se sebou nespokojená. Ale opravdu o zdraví. A to bych doporučovala každému, aby se nad tím zamyslel, jestli i na něm samém záleží, co dokáže. Když mi kardiolog napsal, že snížením váhy jsem si vlastním přičiněním výrazně zlepšila zdravotní stav, víte, jak jsem byla šťastná?
Pavel Pospíšil
Ano i na oblečení záleží, ale pokud o sebe člověk nedbá po fyzické stránce, tak to žádné oblečení nezamaskuje. Oblečení bych dal tedy až na druhé místo za zdravý životní styl(pohyb) Přímo nechápu perfektně oblečené lidi, kteří všude přetékají...ano genetika může za hodně, ale pivní mozol není tak o genetice...
Jan Jirak
musim se pochválit jak v 66 vypadám, ale to jen proto, že pro nemoci 16 let nepracuji. i přes ochrnutí a tři infarkty to ještě jde.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%