Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
6.6.2017 12:21
Ještě jsem chtěla dodat, že po žluté turistické značce se dotanete do Zahrádek u České Lípy.
Ilona Erika Kolář
6.6.2017 11:53
Odtajňuji nádraží: Je to Srní u České Lípy. Až následně jsem si uvědomila, že jsem nakreslila spíš kolouška než srnku. Ale mám radost, že jste uhodli. :))))
Jana Šenbergerová
5.6.2017 12:36
Než jsme prošli všechny obce stejného jména, chvíli nám to trvalo, ale koloušek je koloušek, takže bylo jasné, že Zaječí to není. :-)
Lenka Hudečková
5.6.2017 11:21
že by to bylo na mojí milované ...., 4 psímenka, zvířátko i houby souhlasí...pila může být ta ukázková, podle jednoho pána nazvaná...
Zuzana Pivcová
5.6.2017 10:15
Ten název podle lesní zvěře a navíc jen na 4 písmena mi naskočil, ale netušila jsem, že obcí stejného jména je u nás několik. Úspěšný byl až třetí pokus.
ivana kosťunová
5.6.2017 09:33
Lopatov neznám, ale vůně dříví mi tuto stanici evokuje. Prochází tudy cyklostezka. Možná to není oficiální cyklostezka, ale dobře se tam jezdí na kole. Došla bych tam i pěšky.
Mirek Hahn
5.6.2017 09:16
Hned mi bylo povědomé, byl jsem tam párkrát.... Ale znám ho pod krycím názvem Lopatov. Traduje se, že na blízké pile vyráběli pouze násady k lopatám.
Jana Kovářová
5.6.2017 09:01
Obec na 4 písmena, 66 obvatel, nadmořská výška 277 metrů a je součástí jedné obce.
Anna Čípová
5.6.2017 08:50
Nápověda na jedničku s hvězdičkou. Našla jsem hned.