Foto: autor
Poznáte nádraží?
16. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
16.4.2017 22:42
Dnes to díky nápovědám bylo rychle, už jsem doma. Mají zde měsíčník o dění ve městě s názvem Odraz.
Alena Vávrová
16.4.2017 09:50
Jj, dneska docela snadné, jen jsem si to zkontrolovala, protože jedna z nápověd byla zavádějící.
Zuzana Pivcová
16.4.2017 08:53
Při cestách z Berlína, vždycky když vlak EC míjel toto nádraží, radovala jsem se, že už budu za chvíli doma.
Zdenka Žichovská
16.4.2017 08:45
Soutěž o nejkrásnější nádraží 2010 vyhrála Choceň, ale i toto nádraží bylo mezi finalisty a je u Prahy.
Eva Balúchová
16.4.2017 08:38
Je dobře,že zvítězil zdravý rozum a stará budova byla opravena.Podobná nádraží jsou u nás a ráda si je při cestách prohlížím.Ta šedá budova je příšerná.
Jitka Hašková
16.4.2017 08:27
Tentokrát si jsem jistá. Chodím tam většinou pěšky na výstavy v zámku. Ta továrna tam pěkně páchne až do zámecké zahrady. Jsou tam pěkné procházky podél řeky, lze jet přívozem na druhou stranu řeky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA