FOTO: autorka
Poplach u Kosů
13. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
14.4.2017 14:03
Zdeno, hezky jste to napsala. My jsme dlouhá léta měli na balkóně vlaštovky, tak jsem zvědavá, jak to bude letos. Taky nám tam nevadí.
Zdenka Jírová
14.4.2017 00:49
Paní Jarmilo, na vaši otázku: moje kočičky o nich nevědí a ani je nemohou vidět, na sklo jsem z mé strany jsem dala papírovou desku z krabice, aby měla paní Kosová klid. Přes sklo se také namohou dostat, jen je asi bude rozčilovat křik mladých, ale opravdu na ně nemohou.
Eva Mužíková
13.4.2017 20:29
I já mám ráda články které popisují život v přírodě. Bydlím hned vedle lesoparku, ráno, když se park probouzí, slyším nádherný koncert všech zpčváčků. Hnízdečko jak podle architekta.
Alena Vávrová
13.4.2017 19:43
Také mám stálý kosí pár na zahradě. Osídlili ptačí budku, do které jsme udělali o něco větší vletový otvor. Mám o kosí trylkování postaráno ráno i večer.
Jana Šenbergerová
13.4.2017 16:25
Parádní hnízdo si vyrobili. Denně potkáváme kosy, kteří pilně shánějí něco do zobáčku pro svou drobotinu. Vůbec se nebojí, málem se připletou pod nohy, jak jsou zaujati svou činností. Hezky si to užijte se svými malými černými sousedy. Ráda si přečtu, co bude dál.
Věra Lišková
13.4.2017 14:45
Výhled do parku trochu závidím, ale i přeji. Ať se kosí rodince daří, článek potěšil a rozjasnil dnešní zamračený den.
Zdenka Žichovská
13.4.2017 13:53
Před několika roky si udělali kosáčci hnízdo v truhlíku s květinami na balkoně. Na mém profilu se můžete podívat na "Můj fotopříběh: Kosáčci na balkoně" Je tam i krátké video.
Alena Tollarová
13.4.2017 12:46
Přeji krásný kosí zážitek! My jsme měli kosáčky na balkóně před několika lety a jak jsem přišla z práce, první cesta vedla na pozorovatelnu. Zrovna teď někdy jsem mluvila o tom, že bych mohla fotky najít a ukázat.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.4.2017 12:41
Moc zajímavé povídání, paní Kosové a jejím potomkům držím palečky aby se vajíček vylíhla zdravá kosátka.Mám ráda takové milé články. Paní Zdenko jen otázka ví to vše vaše kočenky?
Zuzana Pivcová
13.4.2017 10:34
Úžasné pozorování, i ten obrázek je moc milý. U nás v sídlišti je spousta strak, i v parku před Invalidovnou začaly v poslední době převládat, mám obavy, že drobnější ptáčky vyženou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA