S věkem klesá sebedůvěra. Je čas to změnit.
Ilustrační foto: ingimage.com

S věkem klesá sebedůvěra. Je čas to změnit.

16. 4. 2017

To je pro mladé, to už nezvládnu, nejsem k ničemu, nikdo mě nepotřebuje. Takové myšlenky se vkrádají do mysli mnoha lidí vyššího věku. Čím je člověk starší, tím jeho sebedůvěra klesá. A zejména se to týká žen.

sebevědomí stárnutí
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Sebedůvěru vnímám trochu jinak než jestli mám z nějaké činnosti, hlavně práce, obavy či ne. Je to pro mě vědomí, že jsem na správném místě, v příznivé životní etapě, je to pocit klidu a osobní vyrovnanosti. Buď něco dělám nebo ne. Pokud ne, tak důvodem není obava, že to nezvládnu, ale jde to nějak mimo můj zájem. Sebedůvěra u mě není ani přehnané, ani snížené sebevědomí.
Květoslava HOUDKOVÁ
Sebedůvěra mne ohrožuje zejm. v jedné věci (ale já jsem tomu ráda! ) = NEnakupuji SAMA na internetu! - vždy se poradím s rodinou, nebo nákupem pověřím. Nemusím pak řešit event. "zajíce v pytli".
Karel Hyndrák
Je to otázka. Donald Trump, když se ho ptali proč se rozvedl s Ivankou , řekl, že když přijde z práce domů, chce tam najít manželku a ne manažera. Neúspěch v počítačových kurzech je vinou hloupého a neschopného lektora, který se předvádí (ego), namísto aby to byla zábava. I já hledám lektora na banjo, který sice není mistrem světa, ale umí učit. Zatím jsem narazil na samé mistry světa. Uvidíme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%