Foto: archiv autorky
Jak jsem přišla o dávnou lásku
7. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Jánošíková
16.4.2017 16:34
Milá Naďo, vůbec to není hňup, jen na rozdíl ode mne má ke mě vztah jen kamarádský. Jinak je to prima člověk.
Jaroslava Jánošíková
8.4.2017 11:07
Zuzko, nebádejte, od toho jsou tady "akademie věd" a já nejsem jejich členkou ani vy ne. Takže se všichni bavte a nerozebírejte nerozebratelné :-)
Naděžda Špásová
8.4.2017 10:11
Jarko, nechte ho plavat, je to hňup. Třeba je kolem vás někdo, kdo čeká na váš pokyn. Zažila jsem v 17 ti něco podobného. Byla to krásná, nevinná láska. Pak jsem ho seznámila s kamarádkou a bylo vymalováno. Za rok jsem ho potkala, stal se z něj velkej blbec, kterému už šlo jen o jedno. Je pravda, že jsem na něj nikdy nezapomněla. Přeju vám úspěch v hledání a hodně štěstí.
Elena Valeriánová
7.4.2017 20:39
Jsem na tom podobně jako Zuzka, stojím si na vedení. Moje první školní láska (neopětovaná) s krásně modrýma očima skončil jako alkoholik a ušmudlanec. Dnes bych si o něj ani kolo neopřela pokud ještě vůbec žije. A přitom to byl kluk jako čuměl v špičatých lakýrkách :-)
Lidmila Nejedlá
7.4.2017 12:47
Jaruško, asi není čeho litovat. A pokud měl na Moravě manželku, náhoda to vyřešila.
Zuzana Pivcová
7.4.2017 11:20
Je to moc pěkné vyprávění, ale nějak jsem nepochopila, zda byl Chlapec také nezadaný, jak a před kým Vás zazdil a proč by se ho mělo dotknout "natrknutí" s mapou, když sám ze své strany nepodnikl nic. Asi jsem já v tomto případě trochu nechápavá. Omlouvám se ale, pokud jste nic bližšího psát nechtěla.
Anna Potůčková
7.4.2017 11:04
Krásný článek s napětím jak to dopadne na konci. I já měla svoji velkou lásku, která trvala 2 roky a do dnes když jej uvidím jsem na měkko. Bohužel spolu nekomunikujeme. Za to s mojí úplně první láskou jsme velcí přátelé, a rádi vzpomínáme na své společné chvíle, které jsme většinou trávili na tenečním parketě při vesnických tanečních zábavách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA