FOTO: pinterest.com
Frajer nebo dědek? Každý muž by měl mít styl
21. 3. 2017Tento text bude poněkud krutý. Pohled na muže vyššího věku v českých ulicích totiž neskýtá nic radostného. Přitom právě současná móda zralým mužům přeje, jen ji umět využít.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Raška
22.3.2017 09:42
Dobrý den, když tak pročítám komentáře, napadá mne, že by mohly ženy obléci a vyfotit své muže (manžely či přítele) a ukázat, jakou módu samy považují za nejlepší. Pokud byste, dámy, měly zájem, můžeme uspořádat i nějakou soutěž o ceny.
Hana Rypáčková
22.3.2017 09:10
Moje kamarádka má takového modela a celý život touží po chlapovi, který se válí pod autem, maká na zahradě a v dílně, a hlavně má za nehty špínu. Vytáčel jí nejvíc manikýrou...
Elena Valeriánová
22.3.2017 08:19
Ivano, takový ani nevi, jak se drží kolečka. Ještě by si mohl přišlápnout šálu :-)
Elena Valeriánová
21.3.2017 22:20
Chtěla bych vidět jestli by mi takový manekýn šel vozit na zahrádku hnůj. Jo, jistě takto mohou běhat chlapci z města mezi posilovnou a kavárnou. Stejně tak jak jsme kdysi chtěly módu pro
normalní ženské, tak by to chtělo i módu pro normální muže. Na první fotce má pán červené kalhoty, to mi připadá ujeté, na fotce sedm čeká velkou vodu v teniskách, měl si vzít raději holínky. Pane Líbanský, nic si z toho nedělejte, stejně jste frajer. :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
21.3.2017 17:32
Ilonko Kol. - u nás se " čeká velkou vodu" nahrazuje, že "nevěří přehradám" = ano, je to totéž - sděluji jen pro zpestření.
Zuzana Pivcová
21.3.2017 17:20
Myslím, že u velké části mužů, ale i žen, jsou džíny nejrychlejší volbou, co běžně na sebe. K nim už se snadno něco obměňuje. Když se mi náhodně, třeba v čekárně nebo v obchodním centru, dostane do rukou nějaký katalog, tak v základním šatníku rozhodně nemají chybět džíny. A k nim pak třeba sportovnější sako nebo bunda. Jsme jako obvykle u problému individuální volby. Já bych české muže zase tak nepranýřovala. Když o něco jde a navíc, když mají doma dobrou poradkyni, umí se obléct pěkně. A nějaké manýry mužů nemužů z modelingu mi u nich vůbec nescházejí.
Květa Řičánková
21.3.2017 15:46
Františku vy jste to napsal za mne a netýká se to jen mužů.Vždyť nemusí být ponožky do půli lýtek,koupí se i těsně nad kotník,ty hodně nízké sjíždí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA