Pětasedmdesátiletá Řekyně Paulina na snowboardu
V pětasedmdesáti na snowboardu
19. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Svatava Páleníková
23.3.2017 14:31
Úžasná žena. Sice také ještě lyžuji, ale na snowboard bych se neodvážila ani v mladším věku. Tak přeji hodně zdraví a zábavy na sněhu!
Marie Ženatová
22.3.2017 07:37
Lyžování se třemi malými dětmi jsem nejdříve moc využívala na malém svahu za naším domem, otevřeli jsme vzadu branku a byli ihned na kopečku. Když se Jedny lyže zlomily, tak jsme naplnili veliký pytel senem a jedno z dětí na něm ze svahu jezdilo - ovšem tak jsme jezdívali až za tmy, aby si sousedé o nás nemysleli, že jsme "trhlí..." Teď už mají všichni naši kvalitní lyže, já běžky a na tuto vzdálenou dobu dětství všichni vzpomínají jako na přímo "pohádkovou..." Paní Pavlíně přeji hodně zdraví a elánu...
Danuše Onderková
20.3.2017 18:04
Klobouk dolů, já na lyžích stála jednou v životě a stačilo. A postavit se na snowboard, to ani náhodou. Ale fandím všem, kteří to umí v jakémkoli věku.
Soňa Prachfeldová
20.3.2017 08:34
Trénink dělá sportovce, hodně zdraví do dalších let přeji paní Paulině.
Alena Tollarová
20.3.2017 08:31
Paní Paullino, přeji Vám ještě mnoho zážitků na snowboardu ve zdraví! Jinak ovšem podepisuji slova Libušky ...
Jarmila Komberec Jakubcová
19.3.2017 20:54
Letos jsem si zalyžovala na Lipně - sjela jsem Jezerní sjezdovku (učila se na ní i moje 6ti letá vnučka). Ale jezdím s hůlkami a na lyžích. I když raději mám ve svém věku běžky.
Zuzana Pivcová
19.3.2017 18:20
To je vidět, že paní přece jen nebyla začátečnice, když kdysi jezdila na lyžích. Ale i tak je to obdivuhodné. Pro mě jen jako divačku.
Libuše Křapová
19.3.2017 17:24
Mně se tyhle moderní sporty strašně líbí. Onlainy, snowbord, i další. Obdivuji, když se někdo nebojí a provozuje je aktivně. Občas o nich i sním - v teplíčku u krbových kamen, nejlépe ještě tak se skleničkou dobrého vína v ruce :-) .
Hana Rypáčková
19.3.2017 16:08
Tedy Jano, černý humor! Ten nápad, svázat kolena k sobě a vymyslet snowboard mě neoslovil, ale vnoučata se prohánějí a tvrdí, že je to lehčí než lyžovat. Souhlasím, že prkno je lehčí než se tahat s lyžemi, těžkými botami a ještě se do toho pletou hůlky. Paní Paulina se mi moc líbí...
Jana Šenbergerová
19.3.2017 14:25
No není to krásné, jak jsme různí? Mě by na takové prkno nikdo nedostal ani ve dvaceti. Přesto je mi jasné, že jednou na prkně skončím. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA