Foto: autorka
Výprava i60 do Dobříně za sněženkami
19. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
19.3.2017 17:20
Já jsem vám tuhle výpravu záviděla už dříve na chatu. Jste holt akčnější, než my tady na Moravě. Tak ať vám ta toulavá chuť ještě dlouho vydrží :-)
Hana Rypáčková
19.3.2017 16:16
Vy tam máte všechno..Bledule jsem přesazovala před zatopením Novomlýnské nádrže. Byla to dřina v bahně, ale nezanevřela jsem na ně. Lužní lesy tady nemáme a u Labe se jim daří. A těch pět kytiček vypadá nádherně. Alenka je skvělá hostitelka.
Elena Valeriánová
19.3.2017 15:38
Já budu vzdychat nad těmi koláčky. Mňam, ty musely chutnat. A k tomu jako bonus ty nádherné voňavé bledule, překrásné ladoňky. Určitě parádní den. Teď jsem si připomněla loňské září tady u nás a naše malé setkání.
Helenka Vambleki
19.3.2017 14:29
Fotku modelek na bílém koberci už jsem chválila, teď ještě musím pochválit literární ztvárnění - je fajn se takhle scházet!!!
Marie Seitlová
19.3.2017 12:54
Krásná výprava, krásné kytičky na zemi a super kytky nad nimi. Velmi zajímavá změna pivního čtvrtku, super fotky. Holky užily jste si to.
Eva Balúchová
19.3.2017 12:48
V takovém bledulovém ráji jsem byla loni.Je to nádhera co nám příroda předvádí a je dobře,že si toho všímáme a oceňujeme.Díky za fotodokumentaci.
Dagmar Bartušková
19.3.2017 12:48
Po dohodě s Álou T. jsme pivní čtvrtek tentokrát vsadily do Roudnice nad/L. Povedlo se. Fotky s popiskami mluví za vše. Po výtečných koláčcích jsem přibrala, ale to mi nevadilo. Atmosféra úžasná, tolik bledulí pohromadě jsem v životě neviděla. Úchvatná podívaná! Počítaly se letorosty snad na jasanovém nebo dubovém pařezu, kdoví, byl to pětadvacetileťák. Sešla se prima parta, zkrátka - bylo si co říci. Kromě toho všeho a procházky podél Labe se sháněl i klobouk, potřebný pro jednu párty. Ale marně. V Roudnuci se pokřtilo i zátiší kolem Zámecké zahrady. I když jsme se Zuzkou přijely nezávazně na sobě, zpátky už vám všem společně máváme z rozjetého vlaku. Sláva, nazdar výletu!
Soňa Prachfeldová
19.3.2017 11:37
Krásný kout přírody, je prima, že jsi Aleno k tomuto divu přizvala kamarádky. Tají se mi dech z té přírody kol nás. Je to milý pocit, že díky i60 jsme se sešli a scházíme občas do kupy . Fotky jsou úžasné o lidech a přírodě . krásné Alčo !
Jana Šenbergerová
19.3.2017 11:08
To musela být hezká výprava! Spokojenými úsměvy jste korunovaly to neskutečně krásné předjarní naladění přírody. Určitě to tam muselo i nádherně vonět. Mám vůni bledulek ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA