Ilustrační foto: ingimage.com
Život s kolouškem aneb kouzlo nerovných vztahů
17. 3. 2017To nemůže fungovat, ona se zbláznila. Taková slova zní pokaždé, když starší žena začne chodit s výrazně mladším mužem. Právě se o takovém vztahu hodně mluví kvůli padesátileté zpěvačce Lucii Bílé. Má přítele o sedmnáct let mladšího.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
19.3.2017 10:21
Články Vratislavy Hofmanové vyhledávám a jiné vlastně zde ani nečtu. Že je to kompilace, ano je, ale výborně udělaná. Alespoň to nemusím vyhledávat z mnoha zdrojů. Jak je vidět povzbuzují diskuzi, což je zřejmě cílem redakce. Vratislavo vydrž!
Soňa Prachfeldová
18.3.2017 19:43
Každý v každém věku touží žít s někým a pro někoho a pokud to dvojici věkově odlišné vyjde, tak věk nehraje roli. Ať žije láska, bez ní je život lidí nenaplněný.
Jiří Libánský
18.3.2017 09:51
I když jde asi o článek sestavený ze studií a názorů odborníků, které byly posbírány na internetu, je dobře napsaný a ledacos vysvětlující. Článek i následující debata čtenářů je dobrou sondou do názorové různosti. To nikdo nemůže popřít. A o tom to je.
Elena Valeriánová
18.3.2017 05:47
Článek mě ani tak moc nepobouřil, přestože mi připadá takový laciný. Odpusťte to slovo. Ale chápu, že zrovna nyní se toto téma omílá a je to žhavé právě v souvislosti s Luckou Bílou. Nepřísluší mi soudit, co někdo jiný se svým životem dělá, jaké vztahy navazuje. Jen vždy je to velká láska s miliónovým člověkem a za pár měsíců ta velká láska vyprchá a rozchod je zase mediální drbárna. Já bych to prožívat nechtěla. Zrovna včera jsem si nechala koupit časopis Vlasta, běží na něj v televizi reklama, zatím jsem číslo jen prolistovala, protože mě nic nijak zvlášť nezaujalo. Že bych zbytečně vyhodila 27 kaček? U tohoto článků jsem prý hodnotila pěti* , muselo to být nedopatřením. Nevím o tom. :-(
Libuše Křapová
17.3.2017 16:49
Jíťo, možná mi něco ušlo a nezachytila jsem dobře diskuzi, ale něčemu teď nerozumím. Proč by důchodci měli číst jen časopisy pro důchodce? Já sama sice Květy nekupuji, ale často je vídám třeba v čekárnách, a obsah bývá zajímavý. Specializovaný důchodcovský časopis nečtu ani nevyhledávám.
Jitka Hašková
17.3.2017 13:48
Považuji články paní Hofmanové za zajímavé a je dobré, když vzbudí diskusi. Konečně se u nás situace trochu zlepšuje a lidé jsou tolerantnější k ženám, které si najdou mladší partnery. Kdysi v zaměstnání si jedna kolegyně vzala mladšího muže, tak jsme to s kolegyněmi probíraly a tenkrát dvě "starší" ženy trochu přes 50 uvedly, že mají manželi mladší o 6 a 7 let, vždycky to skrývaly, protože okolí se na ně dívalo jako divné a ony se svými manželi vychovaly děti a po padesátce už měly i vnoučata.
Jan Raška
17.3.2017 12:39
Paní redaktorka Hofmanová píše pro náš magazín i60 již několik let. Píše podle mne výborně, články jsou nejen čtivé, ale právě i provokativní tak, aby rozpoutaly diskusi o daných tématech. Nechceme vyrábět články typu časopisu Vlasta pro důchodce, ale pro moderní a stále mladé seniory. Témata jsou o životě, nikdy nic není černobílé. A nikdy se nelze trefit do vkusu všech.
Jana Šenbergerová
17.3.2017 11:34
Marně dumám, co na tomto článku tak popudilo. Vždyť jen mapuje stav naší společnosti. Nic víc a nic míň. Maně jsem si vzpomněla na film pro pamětníky Počestné paničky pardubické. Kdykoliv mě něco "vytočí", přemýšlím, proč se tak stalo. Kdysi jsem si myslela, že je to z mé strany nedostatek tolerance, ale čím dál tím víc poznávám, že mi schází stejná nebo podobná zkušenost, proto do problému nevidím. A teď nevím, jestli se těším, nebo děsím chvíle, kdy někdo bude žádat redakci, aby vysvětlila, co jsem zač, že si tu dovoluji psát to, co píšu.
Jana Slavíková
17.3.2017 11:16
Styl článků paní Hofmanové zavání Chvilkou pro tebe, ať se jedná o účesy, módu či vztahy. I já si myslím, že je to každého věc. Jestli starší pán zamiluje do mladé dlouhonohé nebo starší dáma do mladíka a naopak, je to věc jen těch dvou. Teď se omílá Lucie Bílá, ale vztahů, kde je žena výrazně starší je víc, Eva Pilarová nebo Libuše Švormová mají také mladší manžely, jenže jsou s nimi už tak dlouho, že to dávnou nejsou kolouškové :-) A pokud oběma bude ve vztahu dobře, byť by trval jen pár roků, stojí to za to. Veřejnosti do toho nic není, jan paní Hofmanová a jí podobné by neměly o čem psát "objevné" články.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA