Modelky projektu i60 Senior Fashion
Šedesátnice se bouří: Módní byznys na nás kašle
16. 2. 2017
Hromady hadříků mizerné kvality a miniaturních velikostí určené pro mladé zákaznice. A proti tomu desítky tisíc žen ve věku nad padesát, které se chtějí módně oblékat, ale není pro ně nabídka. To je realita v současném byznysu s oblečením.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Monika Dočkalová
22.2.2017 09:11
Dobrý den, a nebo se podívejte do prodejen Ulla Popken. Svým zákaznicím každý měsíc nabízí novou, obměňující se kolekci různorodého sortimentu ve velikostech 42-58.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.2.2017 19:42
Paní Martino dík podívám se na internet a zkusím vás navštívit. Mám to z Plzně kousek. Za 45 minut jsem od domu na Zličíně (tedy pokud D5 je volná bez omezení)
Elen Zajíčková
20.2.2017 19:20
Paní Martino, prozradíte nám vaší adresu? Nejlepší je přijít osobně. Děkuji i za čtenářky.
Martina Kaňková
20.2.2017 16:19
Dobrý den, milé čtenářky,po přečtení vašich příspěvků mám potřebu vás informovat, že butik pro Vás v Praze existuje. Trápil mne stejný problém jako vás, tedy, že na kvalitní módu se moc nemyslí a ve věkové kategorii 50+ je malý výběr kvalitního a padnoucího oblečení. Proto jsem se rozhodla otevřít svůj vlastní butik s oblečením rozpětí velikostí i stylů. V případě, že model úplně nesedne, jsme schopny jej na místě upravit. V případě zájmu se jukněte na Facebook - obchůdek Martina, nebo ještě lépe, přijďte se rovnou podívat k nám do butiku v Karlíně (Praha).Martina Kaňková
Jarmila Komberec Jakubcová
18.2.2017 18:13
Věřím že v Praze jsou butiky, kde lze sehnat zajímavé oblečení. Většínou ale nemám as je hledat.Navštívím na Václaváku M.+Sp., kde se dá občas objevit něco zajímavého, ale většinou jezdím do Německa. Němci myslí i na seniorky a větší velikosti. Nakoupím módní oblečení, ve kterém se cítím dobře.
Elen Zajíčková
18.2.2017 11:32
Paní Libuše, zdravím Vás. Samozřejmě , možnosti jsou tady v Praze velké, ale dostat se do přízně obchodu není vždy jednoduché. Chápu, že hezky a levně se obléci nemusí být jednoduché. I když to nemusí nutně souviset jen s možnostmi. Proto se snažím aspoń těm, které mají cestu do Prahy , nebo tady žijí, dávat tipy na obchody, kde by mohly uspět a ještě ušetřit. Ale jsou to jen tipy. Stejně záleží na volbě každé z násl. Bohužel ,neznám možnosti ve vašem městě, i když butiky s modou ( nemyslím veitnamské tržnice ) ,jsou snad už všude. Jak jsou cenově a zdali jsou vkusné , to už je na každé zákaznici. Moc ráda bych Vám poradila, ale asi zůstává jediná možnost. Skládat šatník postupně z daných možností , které jsou, případně se náhodně vyskytnou. A zapojit svojí fantazii, možná i manuální šikovnost . Ženy si v každé situaci umí poradit. Věřím, že Vám, která máte zájem , se to určitě daří.
Libuše Křapová
17.2.2017 20:12
Dobrý večer, paní Elen. V Praze máte určitě butiky a lepší výběr. Jenomže my ostatní v Praze nežijeme. A věřte, že pokud se třeba já osobně chci slušivě obléknout za dobrý peníz, dá to strašně, ale strašně moc času a běhání. V e-obchodech kupovat nechci a ani nemůžu, musím oblečení zkoušet.
Elen Zajíčková
17.2.2017 10:24
Milé čtenářky, dobrý den!Trošku mě mrzí, že jste zřejmě nezaregistrovaly, že modní přehlídky na Písecké bráně 2015 i 2016 představily vintage butiky s dostupnou a velmi hezkou a barevnou modou. Přehlídky byly ve vašich komentářích chváleny, takže soudím, že se líbily i těm, které nepřišly osobně. Právě tyto obchůdky mě inpirují .Proto je v přehlídkách ráda kombinuji s obvyklými značkami z řetězců. Nebo prostě jen tak solo. Tak tomu bylo i vloni v Pelleho vile , kdy modelky předvedly oblečení z butiku z druhé ruky v Bráníku. Modely se všechny prodaly. Chci vám dát tipy nejenom na hezké oblečení z konfekce, ale především na to levnější, a dovolím si říct, že vybíráme obchudky nejlepší z nejlepších. Samozřejmě potřeba dodat, že v těchto obchodech není velikostní rozmezí jako v OC, takže je fajn zajít vždy když je nové zboží. Butik, Ujezd No.13, který přestavila loňská Písecká brána se zaměřuje hodně na velké velikosti. je jen potřeba zajít a zjistit jak to tam funguje. Majitelkla je velmi vstřícná.
Tady v Praze je pár opravdu skvostných vinatge butiků, majitelky ale ne vždy chtějí spolupracovat. Ale o tom jsem už psala právě v souvislosti se zlínkými akcemi. Samozřejmě , nevzdáváme se a hledáme dál.
Lidmila Nejedlá
17.2.2017 09:44
Móda, věčné téma pro ženy všeho věku a všech velikostí. Já mám dojem, že butiky jsou přeplněny zbožím, obchodů spousty, nabídka veliká...dokonce na vás hned v obchodě oděv upraví. Lze koupit i cokoli extravagantního...ženy, které si libují v chození po obchodech si mají z čeho vybrat. Srovnám-li to s dřívější dobou, nevidím dnes problém.
Růžena Jurgová
17.2.2017 08:43
Máte pravdu paní Heleno, mají hezké zboží, my máme ještě bonus, že upravíme zboží podle Vámi zadaných mír - na zakázku. Nic není problém. Některá žena má širší boky, jiná je menší postavy apod. Taky funguje případné vrácení peněz. www.fler.cz/shop/r-lady
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA