Květoslava HOUDKOVÁ
17.2.2017 17:40
V různých TV kanálech jsou zajímavé soutěže, ale vysílací časy se velmi prolínají/ a přebíjejí. Takže východiskem je pak noční "nespavost" a dosledování. A taky se mi líbí "Česká tajenka" - Vlasta KOREC příjemně i dobře moderuje. Nesleduji soutěže ani pořady o vaření - je jich tolik, že už "lezou krkem".
Soňa Prachfeldová
17.2.2017 17:37
Tak díky Tobě Danko se poprvé dívám, ale též bych do toho nešla.
Elena Valeriánová
17.2.2017 14:57
Mám ráda vědomostní soutěže, ale na tuto se nedívám. Důvodem je právě Matonoha, toho fakt nemusím. Ale pokud by tam bylo družstvo íčka, tak to bych se překonala a fandila z vlastního obýváku. Do televizní soutěže bych nešla i když doma rádi sledujeme AZ kvíz a teď taky soutěž Kde domov můj.
Helenka Vambleki
17.2.2017 14:57
Nova 17:25
Hana Čadová
17.2.2017 14:30
Na tuto soutěž se nedívám. Někdy juknu na A Z kvíz. Ale šla bych jako divák fandit do první řady. Ani nevím, z jakého města se tento pořad vysílá!
Marie Seitlová
17.2.2017 14:28
Danuš, super nápad. Musím se na soutěž kouknout, nesleduji ji. Ale já bych nešla soutěžit, jen jako divák.
Jana Šenbergerová
17.2.2017 14:26
Nejsem soutěživý typ a tuto soutěž vůbec neznám. Některé televizní soutěže jsem kdysi sledovala, teď občas sleduji AZ kvíz, abych zjistila, co jsem nikdy nevěděla, co úspěšně zapomněla a co si ještě pamatuji a umím si to vybavit. Družstvu i60 bych ale fandila. :-)
Eva Mužíková
17.2.2017 14:24
Danko, na tuto soutěž se dívám příležitostně, líbí se mi, sama vymýšlím odpovědi a čekám, jestli jsem se strefila... Matonohu sice nějak taky nemusím, ale jsou daleko horší.... Jelikož se pouštím vždy jen do toho, o čem jsem přesvědčená že na to t.zv.: "MÁM", nemám odvahu riskovat, že se ztrapním. I když se říká, kdo nic nedělá, nic nezkazí, tentokrát budu ráda, tak jako Evka v roli diváka....
Dagmar Bartušková
17.2.2017 14:20
Aha, tak tyhle soutěže nesleduji, musím na nějakou mrknout. Pokud by to bylo jako velký tým, mohlo by to být prima, ale radši budu fandit.
Marie Pudichová
17.2.2017 13:48
Sleduji to denně a už jsem navrhla vnučce, byla by pro, reprezentovat rodinu, ale nikdo jiný se nechce přidat. domnívám se, že se mnohý obává fiaska :-(. Co mne se týče, umím i prohrávat... Tak do toho, zatím mne berte jako náhradníka...
Načíst starší příspěvky