Hrátky s češtinou - kočka
FOTO:Olga Štolbová

Hrátky s češtinou - kočka

13. 2. 2017
Hrátky s češtinou
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Helenko, ještě byla písnička s textem Mám rád kočky, kočky s očky jako cvočky, líbí se mi čičičí dívky s chůzí kočičí....
Naděžda Špásová
Helčo, klobouk dolů. Fakt smekám svůj pomyslný širák a odhazuji jej v dál. Nad tímhle jsi musela vysedět důlek v židli. Je to moc pěkné. Psa už dáváš do kupky, jak jsem si přečetla na chatu. Tak lovu zdar.
Anna Čípová
Helenko, co ty všechno zvládáš. Super hrátky. Díky.
Helenka Vambleki
Marcelko, moc díky, dovolím si dát paní učitelce jedničku s hvězdičkou, senza doplnění, tak se mi to líbí, když íčkaři sami hledají a nalézají
Marcela Pivcová
Paní Helenko, tedy, Vám se podařila pořádná kočičina! Avšak, jaká bych to byla milovnice koček, abych ještě aspoň něco nepřidala: tak tedy - existuje i pan Bezkočka, nerost pyrit je známý jako kočičí zlato a další minerál je i kočičí oko, cizokrajná bylina, používaná na čaj, je kočičí dráp. Vzpomínám i na kočičí přísloví a různé slovní obraty: Chodí jako kočka kolem horké kaše. Kouká jak kocour zpod jarmary. Přenáší to jak kočka koťata. Pohrává si s ním jak kočka s myší. Mají se rádi jak pes s kočkou. Hraje, jako když tahá kočku za ocas. Jde mu to, jak když kocour... ( pardon! něco dělá) do pilin. Ranní déšť, ženský pláč a kočičí kulhání nemá dlouhé trvání. Tak - utíkej, Káčo...honí tě kocour divokej - a já už "běžím".
Lenka Hudečková
taky hezké, dala sis s tím práci :-)
Zdenka Jírová
Dala jste si velkou práci, ale povedla se vám.
Lidmila Nejedlá
Právě je u mne na prázdninách Číra z Prahy. Čtu jí to a ona jen pokyvuje a koulí oči. Ještě jí musím vyprávět o Tobě, Helenko, jaké děláš kočičí kusy.
Eva Mužíková
Helenko, před Tvým dílem jsem si sedla na pr...l. Kde jsi ty údaje vytàhla, nechàpu.***************
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenko to se ti fakt povedlo. Skvělé. To jsi prostě celá ty - dala bych ti i 10 hvězdiček

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%