Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helena Votíková
9.2.2017 15:40
Tak to nevím. Jela jsem po mapě po železnici a hledala město, které by mi napovědělo květinu (horninu to je jaksi nepopsaný list). Tentokrát se nezadařilo :-)
Naděžda Špásová
9.2.2017 14:56
Dám se poddat. Hledala jsem, hledala, ale vzhledem k tomu, že ten kraj vůbec neznám, tak nevím. Mohl by to být ten Český Těšín, ale ani kytka, ani hornina tam není.
Elena Valeriánová
9.2.2017 13:04
Jani, dobrá hádanka. Našla jsem si nejdříve města Moravskoslezského kraje a hledala podle nápovědy - květinu a horninu, nic mě nenapadlo, slabé znalosti :-( Tak jsem se koukla na to nádraží Český Těšín, Hance bude patřit výhra :-)
Lidmila Nejedlá
9.2.2017 12:48
Asi má pravdu Hanka R. - Těšín
Ilona Erika Kolář
9.2.2017 11:43
Tesinskou zulu vubec neznam a ta kvetina?Tesinska jablicka,jak psala Hanka nebo neco jineho?
Zuzana Pivcová
9.2.2017 10:07
Tak jsem sem před chvílí napsala a zase mě někdo, jako se to občas stane, ve stejném momentu "přetlačil". Pro mě bohužel opět neznámý kraj. A kytka a hornina mi to ještě víc ztížily. :-)
Hana Rypáčková
9.2.2017 10:02
Asi jen Těšín... Těšínská žula a jablíčka----
Hana Rypáčková
9.2.2017 10:01
Vypadá to jako České Těšínské...
Ilona Erika Kolář
9.2.2017 09:25
Český Těšín. Nevím jakou to má souvislost s hornimami, to mě zmátlo.
ivana kosťunová
9.2.2017 09:13
Opět budu hádat - Bruntál ?
Načíst starší příspěvky