Ilustrační foto: pixabay.com
Začínám blbnout?
5. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
1.2.2019 10:17
Půl roku jsem hledala brýle. Mám jednu místnost a tak jsem nemohla pochopit, jak se v tom prostoru mohly ztratit.když už jsem hledání vzdala úplně , klíče se našly. Visely na šňůře, která vede k lampičce u mé postele. Často si v posteli nečtu , ale stalo se.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.2.2017 08:17
KLÍČE: Občas vidím, jak žena v plné nákupní tašce "loví" u dveří domu klíče. Tuto "maličkost" jsem vyřešila. Ke svazku klíčů jsem přidala šňůrku - klíče protáhnu uchem tašky. Po nákupu-u dveří domu-jen "zatáhnu" a klíče mi z tašky vyjedou k ruce. Tzv. "klíče pod rohožkou" - návodem uschování přispěla TV - vyzkouším (ale ne hned s klíči) - to až po ověření.
Marie Pudichová
6.2.2017 21:14
jak píše Jitka, dokud si to uvědomujeme, tak je to v normě. Hůř bude až tehdy, když nám to budou ostatní tvrdit, ale my si budeme stále jistější sami sebou...
Eva Mužíková
6.2.2017 10:52
Já si říkám, že v 72 letech by ani nebylo normální, kdybych trefila tam kam jsem chtěla na první pokus. Zatím mi ještě stačí vràtit se tam, kde mne myšlenka popadla a většinou správný směr naskočí. Protože se mi to stávalo již před lety a zatím se situace nezhoršuje, nezoufám....
Zdenka Jírová
6.2.2017 02:13
Podobných zážitků jsem už měla také několik. Věci si musím dávat vždy na stejné místo, jinak je nenajdu.
Alena Tollarová
5.2.2017 16:24
Něco mi to připomíná. Představte si, že nemůžu najít plavky ... Vždycky přijedeme z bazénu, vymáchám, pověsím, dám zpátky do koupací tašky. Nejsou nikde.
Květoslava HOUDKOVÁ
5.2.2017 16:14
K článku -prozatím- potěšující zprávu: NEBLBNETE SAMA - JE NÁS VÍC ! Zítra ještě připíšu další sdělení - teď už notebook musím opustit. Přeji dál jasnou mysl !
Marie Ženatová
5.2.2017 14:14
Na toto téma bych také mohla napsat humorný fejeton...
I když se snažím dávat věci na "své místo" také občas pořádně zazmatkuji...
Jana Baloušková
5.2.2017 12:54
Mohla bych na toto téma napsat novelu. Věřte mi - bude hůř!! Hlavně ukládat věci na své místo a nezmatkovat.
Jana Šenbergerová
5.2.2017 11:58
Nevím, jestli vás to uklidní, ale kolem šedesátky jsem měla stejné problémy. Dokonce se mi stávalo, že jsem nacházela věci na zcela nesprávných místech a marně dumala, kdo je tam mohl dát, když jsem v bytě sama. Děsně mě to deprimovala, ale časem jsem se rozhodla, že nebudu zmatkovat, a ono to asi pomohlo. Rozhodně nepočítám s tím, že by mělo být hůř. Ono by se to mohlo splnit. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA