Začínám blbnout?
Ilustrační foto: pixabay.com

Začínám blbnout?

5. 2. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Půl roku jsem hledala brýle. Mám jednu místnost a tak jsem nemohla pochopit, jak se v tom prostoru mohly ztratit.když už jsem hledání vzdala úplně , klíče se našly. Visely na šňůře, která vede k lampičce u mé postele. Často si v posteli nečtu , ale stalo se.
Květoslava HOUDKOVÁ
KLÍČE: Občas vidím, jak žena v plné nákupní tašce "loví" u dveří domu klíče. Tuto "maličkost" jsem vyřešila. Ke svazku klíčů jsem přidala šňůrku - klíče protáhnu uchem tašky. Po nákupu-u dveří domu-jen "zatáhnu" a klíče mi z tašky vyjedou k ruce. Tzv. "klíče pod rohožkou" - návodem uschování přispěla TV - vyzkouším (ale ne hned s klíči) - to až po ověření.
Marie Pudichová
jak píše Jitka, dokud si to uvědomujeme, tak je to v normě. Hůř bude až tehdy, když nám to budou ostatní tvrdit, ale my si budeme stále jistější sami sebou...
Eva Mužíková
Já si říkám, že v 72 letech by ani nebylo normální, kdybych trefila tam kam jsem chtěla na první pokus. Zatím mi ještě stačí vràtit se tam, kde mne myšlenka popadla a většinou správný směr naskočí. Protože se mi to stávalo již před lety a zatím se situace nezhoršuje, nezoufám....
Zdenka Jírová
Podobných zážitků jsem už měla také několik. Věci si musím dávat vždy na stejné místo, jinak je nenajdu.
Alena Tollarová
Něco mi to připomíná. Představte si, že nemůžu najít plavky ... Vždycky přijedeme z bazénu, vymáchám, pověsím, dám zpátky do koupací tašky. Nejsou nikde.
Květoslava HOUDKOVÁ
K článku -prozatím- potěšující zprávu: NEBLBNETE SAMA - JE NÁS VÍC ! Zítra ještě připíšu další sdělení - teď už notebook musím opustit. Přeji dál jasnou mysl !
Marie Ženatová
Na toto téma bych také mohla napsat humorný fejeton... I když se snažím dávat věci na "své místo" také občas pořádně zazmatkuji...
Jana Baloušková
Mohla bych na toto téma napsat novelu. Věřte mi - bude hůř!! Hlavně ukládat věci na své místo a nezmatkovat.
Jana Šenbergerová
Nevím, jestli vás to uklidní, ale kolem šedesátky jsem měla stejné problémy. Dokonce se mi stávalo, že jsem nacházela věci na zcela nesprávných místech a marně dumala, kdo je tam mohl dát, když jsem v bytě sama. Děsně mě to deprimovala, ale časem jsem se rozhodla, že nebudu zmatkovat, a ono to asi pomohlo. Rozhodně nepočítám s tím, že by mělo být hůř. Ono by se to mohlo splnit. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%