Ilustrační foto: Elena Valeriánová
Poslední dobrý skutek
1. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
1.1.2017 18:39
Ať je takových starostlivých lidí jako Ty víc a víc. Nepomoci by mě taky trápilo. Mnoho štěstí v novém roce, Lidu!
Naděžda Špásová
1.1.2017 17:14
Lidmilo. tohle tě opravdu musí hřát u srdce. Na tvém kontě je těch skutků určitě víc, protože jsi už taková. Zaplať pánbůh za tahové hodné lidičky. Přeju ti krásný, spokojený rok 2017, prožitý ve zdraví a štěstí.. *****
Hana Rypáčková
1.1.2017 17:10
Lidmilo, dnes jsem obhlížela naše labutě, vysekali jim v ledu promenádu a je jich tam deset. 5 bílých a 5 mláďat- koukala jsem , jestli nemají červené zobáky .....Moc hezký počin...U druhého jezu o hodinu později plavali otužilci a taky jim vysekali bazén a dráhu.
Dana Kolářová
1.1.2017 16:54
Lidmi, je to sice teprve druhý den, ale víš něco nového o labuti? Děkuji.
Marie Seitlová
1.1.2017 15:37
Lidmilko, krásný a záslužný skutek. Holt ty máš ráda lidi, zvířata, no prostě pomohla by jsi každému. Snad bude labuť v pořádku, ale to mám určitě napíšeš. Děkuji.
Alena Várošová
1.1.2017 14:13
Lidmilo, se zájmem jsem si Váš Poslední dobrý skutek s dodatkem pro Ivanu K v tomto roce přečetla.Určitě budou v následujícím roce i další, dobré skutky, díky.
Eva Mužíková
1.1.2017 14:03
Lidmilo, málem jsem článek přehlídla a to by byla pro mne velká škoda. Takových liďí jako jsi Ty by mělo po světě běhat daleko vic. Jsem ráda, že je ta chuděra v bezpeči, stačilo málo a nepřežila by. Děkuji za dojemnou chvilku....
Alena Tollarová
1.1.2017 14:03
Limi, lépe jsi asi rok zakončit nemohla. A jak Tě znám, tak dobrými skutky nešetříš a pomůžeš, kde je třeba. A tak tomu určitě bude i dál. Díky a zdravím do Poděbrad.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA