Zážitek roku 2016: Vzpomínky na Itálii II
FOTO: autorka

Zážitek roku 2016: Vzpomínky na Itálii II

31. 12. 2016
cestování Zážitek roku 2016
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Děkuji,dělá mi radost,když reagujete,cítím,že se dělím o zážitky,které jsou vám také blízké.Zdenko,miluju film Prázdniny v Římě.Vždy,už 50.let,co jsem ho poprvé jako 16 letá viděla,mě baví a dojímá.Také se ráda ve filmech ocitám na místech,která znám.MM
Zdenka Jírová
V Itálii je hodně míst, která bych ráda navštívila, pro mne byl vrcholným zážitkem celodenní výlet do Říma. Miluji literaturu o staré Římě a tak jsem byla nadšená, že mohu chodit po stejné dlažbě jako římské legie při triumfálním pochodu.Shodou okolností jsem se v minulém týdnu dívala na 2.programu ČT, kde dávali Prázdniny v Římě a pak povídkový známý film s Lorenovou a Mastroianym Včera, dnes a zítra. Děj poslední povídky se odehrává přímo v bytě Lorenové, kerá v něm bydlí, když přijede do Říma.Mám ho vyfotografovaný.Mně vždycky dělá dobře,když ve filmu poznám místa, kde jsem někdy byla.Svou návštěvu Itálie jsem popsala ve svém článku o dovolené v Itálii.
Alena Vávrová
Dnes k ránu jsem v TV sledovala svoje oblíbené Velké vlakové cestování (nebo tak nějak) a také to bylo zrovna z těchto míst. V roce minulém jsem v kině shlédla film o Florencii, historii, památkách, umělec. sbírkách...Kdysi jsem zde měla být, ale nevyšlo to, CK zkrachovala. Tak to mám jako závdavek pro případ, že bych se tam přeci jenom ještě vypravila, Díky MM!
Zuzana Pivcová
V těchto mrazivých chvílích jsem se ráda rozehřála Tvým italským sluncem. zvlášť při vzpomínce na Florencii, Pisu, Sienu a S. Gimignano, kde jsme dokonce bydleli. Ale je to už přes 20 let, připadá mi to tak nedávno! Díky a vzhůru na další cesty!
Marie Magdalena Klosová
Děkuji,moji milí,a přeji pěkné zážitky v novém roce.mm
Dana Kolářová
Zajímavé vzpomínky.
Hana Rypáčková
Paráda, takhle se projít jihem v prosinci. Díky...
Hana Lancová
MM, vždy oceňuji Tvé trefné postřehy. Sever Itálie se mi velmi líbí a máme ještě hodně co objevovat. :-)))
Naděžda Špásová
Magdalenko, ještě jsem ti zapomněla popřát do roku 2017 hodně takových krásných cest, štěstí a zdraví. :-)
Naděžda Špásová
Magdalenko, ještě jsem ti zapomněla popřát do roku 2017 hodně takových krásných cest, štěstí a zdraví. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%