Ilustrační foto: pixabay.com
Příběh čokolády (jesenické)
24. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
24.11.2016 14:35
Zajímavý článek, čokoládu miluji a tahle bude určitě super. Elen ty dnes děláš samé chutě, čokoláda a ještě rohlíčky.
Naděžda Špásová
24.11.2016 14:32
Elen, ty umíš dělat chutě a hezky jsi to nabídla. Asi jesenickou čokoládu neochutnám, je to trochu z ruky. Máme u nás malý krámek s kvalitními, leč drahými čokoládovými dobrotami a jednou za čas si něco málo koupíme. Já osobně dávám přednost mléčné s ořechy, nebo bonboniéře. Ale darovanému koni .........., však to znáte.
Karel Boháček
24.11.2016 14:13
Libore klidně si dej, je dokázáno, že po kvalitní čokoládě se netloustne.
Danuše Onderková
24.11.2016 14:07
Teda , Elenko, až se mi sbíhají sliny, já sice miluji spíše mléčnou, ale tu u vás budu muset ochutnat. Já si to tiž vozím čokolády od Elišky, jsou mnohem lepší než ty z obchodu. Ale tu jesenickou budu muset vyzkoušet. Díky za pěkný článek.
Zuzana Pivcová
24.11.2016 14:06
Já jsem koupila jako dárky čokolády ve Velkých Losinách, ale žádnou z nich jsem neochutnala. Z bioprodejny znám ze specialit pouze čokoládu s chilli a jinak si občas koupím hořkou čokoládu 90 %.
Libor Farský
24.11.2016 13:42
Jó, kdybych už konečně měl splněno své předsevzetí zhubnout 10 kg, to bych si dal!
Alena Vávrová
24.11.2016 13:08
Hezká zajímavost pro milovníky čokolády. Já občas zhřeším na hořké čokoládě ;-).
Karel Boháček
24.11.2016 12:01
O ceně se nemluví, asi to bude dražší...no Jesenicko a Šumpersko si to asi nedovolí, jedině lázeňští hosté. No ale jednou za čas si dát kvalitku ? Já to mám jako drogu - já dobrou kvalitní čokoládu sním najednou..nepiji a nekouřím, tak co...
Jana Šenbergerová
24.11.2016 11:28
Tak to se povedlo! Zrovna včera jsme se tam chtěli podívat, ale už jsme neměli čas. Mléčnou čokoládu moc nemusím, ale hořkou nikdy nepohrdnu. Prý by ji měli mít i u nás v Delice, tak to musím hned zítra zjistit a ochutnat.
Ten Marcel je neskutečně akční, netušila jsem, že je to jeho dílo. Díky za povedené povídání. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA