Málem neřešitelná situace
Ilustrační foto: pixabay.com

Málem neřešitelná situace

23. 11. 2016
povídka
Hodnocení:
(4.5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Co se týče knih, tak mám ještě několik kusů té druhé knihy Alma Matěra. Dodáte-li adresu, dodám ji zdarma. Několik jsem jich rozdal na Autorském čtení dne 3.listopadu 2016 v Hodoníně.
František MENDLÍK
Paní Olgo, díky za váš zájem. Mám totiž takovou vlastnost, že vidím kolem sebe příběhy. Pak stačí to sestavit a najít pointu. Pak to píše samo.
Olga Štolbová
Františku, věřím, že se to stalo přímo vám a dovedu si představit tu náhlou paniku. Také mám několik klíčových příběhů, při vyprávění určitě humorných. Třeba je někdy zveřejním. Dotaz : kde se dá k těm vašim knížkám přijít? *****
František MENDLÍK
První kniha se jmenuje Stonožka na křižovatce a je o rodné vísce 2004. Druhá Alma Matěra je o škole s dráze 2006. Obě by se daly rozšířit a další mám v podstatě v povídkách. Stačilo by to jen sestavit.
František MENDLÍK
Celá jedna kniha by byla o dvanácti letech hlídání v prodejně. Další o železnici, dění v obci, zájezdech. Klidně bych to poskládal a připravil. Jenže nemám sponzora.
František MENDLÍK
Paní Ivanko. Já mám takových povídek otištěno přes pět stovek, což by obsáhlo několik knih. V poslední době píši o svém okolí, o lidech kolem a tahle epizoda se přihodila před týdnem!
Věra Lišková
Ztratit klíče je pro člověka hodně nepříjemná situace. Před pár lety v práci, už jsem se vypravovala domů a se zděšením zjistila, že je nemám čím zamknout. Několikrát jsem neúspěšně hledala na všech možných i nemožných místech, ale klíče nikde. Pak mi došlo, že jsem byla vyhodit papíry do kontejneru a mohly mě tam spadnout. Byla to moje poslední naděje, kde klíče najít. V zoufalství jsem hrabala mezi papíry, ale klíče nikde. Naštěstí tudy zrovna nikdo nešel. Jen opodál zastavil kamion. Šla jsem za řidičem s prosbou zda by mi nepomohl převrátit a vysypat kontejner na papíry, že mi tam spadly klíče. Nevím co si o mne pomyslel, ale pomoc neodmítl. Klíče se našly, ta radost. Ani mi moc nevadilo, že přijela i hlídka M. policie . Na jejich dotaz: "Co tady vyvádíte ?" jsem popravdě odpověděla , "Hledala jsem klíče a vše uklidím", což jsem splnila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%