Ilustrační foto: pixabay.com
Málem neřešitelná situace
23. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
25.11.2016 09:05
Co se týče knih, tak mám ještě několik kusů té druhé knihy Alma Matěra. Dodáte-li adresu, dodám ji zdarma. Několik jsem jich rozdal na Autorském čtení dne 3.listopadu 2016 v Hodoníně.
František MENDLÍK
25.11.2016 09:02
Paní Olgo, díky za váš zájem. Mám totiž takovou vlastnost, že vidím kolem sebe příběhy. Pak stačí to sestavit a najít pointu. Pak to píše samo.
Olga Štolbová
25.11.2016 07:43
Františku, věřím, že se to stalo přímo vám a dovedu si představit tu náhlou paniku. Také mám několik klíčových příběhů, při vyprávění určitě humorných. Třeba je někdy zveřejním. Dotaz : kde se dá k těm vašim knížkám přijít? *****
František MENDLÍK
23.11.2016 14:47
První kniha se jmenuje Stonožka na křižovatce a je o rodné vísce 2004. Druhá Alma Matěra je o škole s dráze 2006. Obě by se daly rozšířit a další mám v podstatě v povídkách. Stačilo by to jen sestavit.
František MENDLÍK
23.11.2016 14:44
Celá jedna kniha by byla o dvanácti letech hlídání v prodejně. Další o železnici, dění v obci, zájezdech. Klidně bych to poskládal a připravil. Jenže nemám sponzora.
František MENDLÍK
23.11.2016 14:41
Paní Ivanko. Já mám takových povídek otištěno přes pět stovek, což by obsáhlo několik knih. V poslední době píši o svém okolí, o lidech kolem a tahle epizoda se přihodila před týdnem!
Věra Lišková
23.11.2016 12:41
Ztratit klíče je pro člověka hodně nepříjemná situace. Před pár lety v práci, už jsem se vypravovala domů a se zděšením zjistila, že je nemám čím zamknout. Několikrát jsem neúspěšně hledala na všech možných i nemožných místech, ale klíče nikde. Pak mi došlo, že jsem byla vyhodit papíry do kontejneru a mohly mě tam spadnout. Byla to moje poslední naděje, kde klíče najít. V zoufalství jsem hrabala mezi papíry, ale klíče nikde. Naštěstí tudy zrovna nikdo nešel. Jen opodál zastavil kamion. Šla jsem za řidičem s prosbou zda by mi nepomohl převrátit a vysypat kontejner na papíry, že mi tam spadly klíče. Nevím co si o mne pomyslel, ale pomoc neodmítl. Klíče se našly, ta radost. Ani mi moc nevadilo, že přijela i hlídka M. policie . Na jejich dotaz: "Co tady vyvádíte ?" jsem popravdě odpověděla , "Hledala jsem klíče a vše uklidím", což jsem splnila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA