Jedno obyčejné ráno

Jedno obyčejné ráno

9. 8. 2012
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Jste hodně silná a hrdá, když toto vše dokážete veřejně vyjevit. Kdekdo by si z Vás, Růženko, mohl vzít příklad, bez rozdílu věku. Jste výborná.
Jitka Chodorová
Růženko,bolest je velmi zlá věc,ale humor jí z části vyléčí, tak jen více tohoto léku na naše bolesti,ale i bolístky!
Růžena Antlová
Nino a Jitko je to tak a jestli svou bolest dokážeme brát aspoň trochu s humorem a každé ráno se probudíme a zjistíme že žijem co si přát víc .
Růžena Antlová
Hani to je pravda vzpomněla jsem si na babičku jak v ordinaci u lékaře si stěžovala na bolest zad a doktor ji vyzval aby se koukla z okna (zdravotní středisko totiž sousedí s místním hřbitovem) a pak jí řekl..Koukněte se na ten hřbitov víte co by ti nebožtíci dali za to aby je bolelo jen v zádech ?
Nina Šachová
A moje maminka říkávala: když se každé ráno probudím a zjistím, že ještě žiju, je to dobré.
Jitka Chodorová
Růženko,mám pocit,že píšete o mě,ale napsala jste to opravdicky,tak ať bolest zítra zase poleví,ta vaše i ta moje.Hezký večer!
Hana Práglová
Růženko.ale znáš to-POKUD ČLOVĚK CÍTÍ,ŽE HO NĚCO BOLÍ,TAK VÍ ,ŽE ŽIJE!!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%