Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Práglová
13.11.2016 15:48
Hani,velice dobrý nápad.Moc se mi líbí,ale výroba pro mé 3 malé a 2 velké andílky by mi zabralo spoustu času.Toho už tak mám málo.Ale jsi skvělá.
Jana Slavíková
13.11.2016 15:37
Hezký nápad, možná ho využiji příští rok. Letos mám připravené stromečky z ruliček od toaletního papíru, jen je ještě musím polepit a naplnit.
Alena Vávrová
13.11.2016 15:12
Hanči, nádhera, ty jsi zlatá babička-hračička. Já budu letos "pytlíkovat" rozmanitě zdobené perníčky. Snad taky jen 2 sady pro ty nejmladší vnučky. Pytlíčky ale nešiju, perníčky zabalím do fólie a zavážu stužkou a vložím je do 1 většího pytlíku. Těm starším dám k Mikuláši jen pytlík perníčků, mlsků a křížal. Ty letos "frčej!
Danuše Onderková
13.11.2016 13:56
Hani, máš super nápad, určitě se bude "andílkům" líbit.
Helenka Vambleki
13.11.2016 13:00
Jsi mooocccc šikovnou babičkou odměním tě hvězdičkou.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.11.2016 10:27
Do sáčků budu dávat vnoučkům (mám ještě jednoho tříletého) voňavé kuličky do vany. Děti je milují a nechtějí se bez nich koupat. Cukroví žádné, chráním jim zoubky.
Alena Tollarová
13.11.2016 10:01
To je, Hanko, moc hezké a roztomilé, ale taky docela pracné. Děti budou určitě nadšené. Šila jsem takové pytlíčky a dávala do nich jako dárečky voňavou levanduli.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.11.2016 09:36
Moje vnoučata jsou už dospělá - ale mám taky promyšlenu výrobu advent. kalendářů = v "předstihu" pro pravnoučata - a pokud život dovolí - se jich i dočkám. Dík za nápad, že se nemusí plnit jen čokoládou, sladkostmi - drobné "hračičky" se -i při delší úschově- nezkazí, mohu připravit kalendář vč. části náplně.
Lenka Hudečková
13.11.2016 09:27
Hani, moc krásný nápad, to se mi líbí :-) *****
Jarmila Komberec Jakubcová
13.11.2016 08:56
Mám šestiletou vnučku, která pořád chce něco vyrábět. Dík za zajímavou inspiraci a zkusím podle návodu vyrobit s vnučkou podobný adventní kalendář. Dávám za super nápad paní Hano 5 hvězdiček
Načíst starší příspěvky