FOTO: www.donaldtrump.com
Prezidentské volby v USA: triumf Donalda Trumpa
9. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
12.11.2016 00:07
Mně je osobně Tramp svým chováním nepřijatelný nesnáším arogantní narcisty. Jaká ale bude jeho vláda - kdo ví, co světu přinese. Naše mínění není pro nikoho směrodatné. Obamou jsme byli nadšeni, ale žádná sláva to nebyla, ba naopak.Tak se nechme překvapit.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.11.2016 10:20
Jiná bývá prezidentská kampaň a jiné je samotné vládnutí. Uvidíme jak se s tím nový americký prezident popasuje.
Hana Šimková
10.11.2016 11:31
Tak ten můj článek "Opičení po americku"možná,. že i do sebe něco má. Budeme se asi i divit co se nám sem z Ameriky vetře.
Hana Rypáčková
10.11.2016 08:28
Protože se Zeman připodobnil k Trumpovi, jsme na tom skoro stejně... :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
10.11.2016 08:23
TV plná Trampa - co nejdříve by měl začít "t r a m p o v a t " a přitom dělat slibované dobré skutky !
Ladislav Vesecký
9.11.2016 11:36
Ať se Amerika třeba postaví na hlavu, hlavně ať ty jejich stupidity nepřenáší do naší země!
Květoslava HOUDKOVÁ
9.11.2016 09:09
Při volební kampani oba kandidáti na sebe nakydali špíny až dost - vítěz tedy má co smývat. (unás bude to samé).
Eva Krausová
9.11.2016 09:09
Ráno jsem nevěřila svým očím. Tím červeným tlačítkem, o kterém píše K. Houdová je myslím sám Trump, nechápu Američany, bohužel je hrozbou pro celý svět...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA