Jan Komínek a Lucie Černá. Stanou se novými vánočními hvězdami? Hrají v pohádce Pravý rytíř. Foto: Česká televize
Těšíte se na vánoční pohádky v televizi?
7. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
9.11.2016 07:29
V knihovně jsem si půjčila: "Nejznámější filmová místa křížem krážem po Česku" - edice Tipy na výlety = hezké čtení i inspirace.
Jana Šenbergerová
8.11.2016 19:30
Také mám pohádky ráda. Pokud některou novou z nějakého důvodu neuvidím o Vánocích, podívám se na ni jindy. Rozdělím úkoly s přípravami tak, aby mi to vyšlo už při premiéře. :-)
Naděžda Špásová
8.11.2016 15:54
Pohádky mám ráda a k vánocům neodmyslitelně patří. Televizi sledujeme a přepínáme. No a pokud si nevybereme, tak se nějak zabavíme. TV je součástí naší rodiny a nijak zvlášť to neřešíme. Z té přehršle programů se vždycky něco vybere.
Alena Tollarová
8.11.2016 12:39
Já mám divný pocit, že si o vánocích vlastně ty pohádky ani moc neužiju, nemám na ně čas. Každý rok mě štve, že nejlepší pohádky dávají v době, kdy rodina sedí u večeře, rozbaluje dárky a těší se z nich. Zlatovláska je nepřekonatelná ...
Karel Boháček
8.11.2016 12:29
No někdy je to hrůza a někdy zase počin. Prostě se nechám překvapit. Popravdě si pohádek moc neužiji . Peču, vařím, zdobím a uklízím ...
Zuzana Pivcová
8.11.2016 07:13
Staré pohádky mám ráda a vůbec nedovedu spočítat, kolikrát jsem viděla ty nejznámější. Na TV se ale už dlouho nedívám, takže nanejvýš uvidím něco na návštěvě u sestry. :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
8.11.2016 06:02
Pohádky - zejm. ty starší - se pro vánoční čas hodí, znám je často už nazpaměť, občas jsou mi doma "zvukovou kulisou" i při běžné práci. Ty nové nebo "inovované" bývají obvykle tak nějak rozeřvané - to mi vadí/nebaví - stane se, že zvědavě pustím, ale po chvíli ráda vypnu. Přes rok, ani o Vánocích však nejsem "otrokem TV". Pro volbu mám jen "koncesní" nabídku TV programů (žádný satelit, kabel ..) = buď si něco vyberu, nebo ne.
petr stejskal
8.11.2016 00:20
Vánoce se nám blíží a s nimi čas, kdy se vrátím do svého dětství. Dívám se znovu na Pyšnou princeznu a vracím se do doby kdy jsme v lese u Jetřichovic u chaloupky pálili dřevěné uhlí. Většina lidí si myslí, že to bylo naoko, ale ještě dnes se tam dají nalézt zbytky popela. A i chaloupka, teda její čelo, stojí. I ty dveře se dají otvírat. Sice jsem to po tolika letech pracně nacházel, ale znova jsem viděl princeznu i krále. Tenkrát jsme nevěděli, co se to natáčí a bylo nám to fuk. byl tam král, princezna , zbrojnoši a hlavně medvědi. Potom po létech se moje děti pravidelně na vánoce dívali na tatínka, když mu bylo 6 roků
Danuše Onderková
7.11.2016 20:30
Také si vánoce bez starých českých pohádek nedovedu představit. Mají něco do sebe a vytvoří tu pravou atmosféru vánoc. Občas kouknu na novu pohádku, ale málokterá mne zaujme ta, jako ty staré. podle mne jsou přemodernizované. A popravdě mám strach jak dopadne předělaná Zlatovláska. Podle zkušenosti jsem vždy zklamaná a nejen z přetočených pohádek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA