FOTO: autor
Podivný rozchod
2. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Komín
15.11.2016 19:57
Někdy mám trochu delší vedení, takže až ráno (které je moudřejší večera) m došlo, že vás zajímá autor toho textu vedle odpadků. O tom vám toho nenapíšu o moc víc, než už je zřejmé z toho textu. Potkali jsme se když jsem cestou do práce zastavil u hromady (ještě tam přibyla válenda, pohozená před tím nedaleko v lese) a zvažoval jsem možnost, že jeden pytel naložím na kolo a odvezu ke kontejneru. Je to mladík, který takto uklízí nejen tento lesopark, ale i jiná místa kolem Hradce Králové, přestože někteří lidé si kvůli tomu o něm myslí, že není normální. Mně zase připadá nenormální, když někdo takto smýšlí o člověku, který se snaží dělat pořádek. Tu válendu tam dotáhl s pomocí bezdomovce, kterému věnoval nějaké potraviny. Zajistil i odvoz té hromady, takže teď už tam nic není.
František Komín
14.11.2016 18:53
Naďo, jak to myslíte, kdo to napsal ? Chcete se o mně něco dozvědět nebo mě podezříváte z opisování ?
František Komín
5.11.2016 17:54
Na louce už se to dá považovat za přírodní hnojivo, ale než na tu louku dojdu, tak jdu kus cesty po ulici a tam to prostě nemohu nechat jen tak ležet na chodníku. (Lesopark je až za tou loukou a často tan ani nedojdu, protože pes rád chodí i na naši velkou zahradu.)
Libor Farský
3.11.2016 11:16
Opravdu při venčení psa v lesoparku sebou berete pytlík na exkrementy? Já jsem si dosud myslel, že se v tomto případě jedná o přírodní hnojivo :-)
Eva Balúchová
2.11.2016 20:00
Pokud není pravdou bod č.4,tak bych se přikláněla k bodu č.2.Pěkný článek,pobavil jste nás.
Alena Tollarová
2.11.2016 19:42
A co když tam ty odpadky předtím nanosili? Ty drogy tam podle mě byly dopsány dodatečně.
Oldřich Čepelka
2.11.2016 17:39
Výborný příběh, brilantní zrpacování - ta analýza možností, nápadité po všech stránkách. P *.
A ještě něco: já bych to nebral tak racionálně, jak to vypadá a jak nad tím rozjímáme. Mě uchvátila ta představa, že nebo kdyby to bylo doo (doopravdy). Tak je za tím docela silný příběh, ne?
Zuzana Pivcová
2.11.2016 15:00
Je to zajímavé, jen nevím, za co se ten mládenec omluvil, za to, že uklidil, nebo dokonce, že přestal brát drogy?? V tom případě bych skoro začala fandit některým rozchodům. :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA