FOTO: Naděžda Špásová
Odhalené Máchovo jezero a houby
25. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
28.10.2016 23:08
Pohledy jsou to docela smutné, ale když je to potřeba, asi se musí vypustit a počasí člověk zkrátka neovlivní ...
Hana Rypáčková
26.10.2016 07:58
Naďo, jsem potvora, často čtu články už před vydáním. Viděla jsem všechny fotky. Hezké a zajímevé...A těch hub ! Je čas výlovů a naše rybníky vypadají před výlovem podobně. Zrovna začíná výlov Labutě u Blatné....V pátek snad tam bude i sláva a prodej , místo Buzického, který se letos neloví. Tam vždy jezdíme, ale na Labuť ještě nevím.
Eva Komínová
25.10.2016 22:56
Naďo, ty houby vám závidím. Já na ně taky moc ráda chodím a u nás v HK a okolí už druhým rokem ani ťuk. Na Mácháč mám moc hezké vzpomínky. Je fakt, že vypuštěný vyhlíží dost pochmurně.
Lidmila Nejedlá
25.10.2016 22:39
Naďo, nemrskali se tam někde v blátě na okraji jezera kapři? To by byl úlovek a ty houby navrch.
Zuzana Pivcová
25.10.2016 19:13
Máchovo jezero jsem také jednou zažila vypuštěné. Je to ale už 30 let. Jeli jsme s mým tehdejším partnerem autem, abych se podívala, kde jsem byla kdysi jako školní dítko na výletě. Také jsme jeli na podzim a jezero prázdné. To bylo pro mě velké zklamání. Mácháč v plné parádě jsem pak zažila až letos při srazu i60 v Doksech. A jsem moc ráda. Díky, Naďo. Ty houby za to určitě stály!
Lenka Hudečková
25.10.2016 19:04
Naďo, článek hezký, jezero smutné, mokřady suché, ale hlavně, že jste našly houby a ne houby :-)
Alena Vávrová
25.10.2016 16:17
Naďo dík. Já jsem se na základě tvé zmínky konečně vyhrabala k jezeru s foťákem. O vypouštění M. j. vím z městského zpravodaje, to bagrování dokské zátoky se chystá už dlouho - v rámci ozdravění jezera - tam je totiž jeden z přítoků a je tam spousta letitých sedimentů. To, co jste ale slyšely, byly nejspíš zvuky ze Splavů. Buď se již dělá na tom Pobřeží, nebo jak v obci vyměňují postupně vodovodní řad.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA