FOTO: archiv autorky
Vzpomínky na Itálii
12. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
12.10.2016 17:51
MM., paráda. Procestovali jste toho docela dost. Znám jen Benátky a to opravdu je zběžně. A u moře jste nebyli? Jinak fotky jsou moc pěkné. *****
Marie Novotná
12.10.2016 16:46
To je moc milé vzpomínání na teplo a milo.Z krásných fotek čiší pohoda a teplo.Ráda čtu Tvoje články.Díky.
Marie Novotná
12.10.2016 16:45
To je moc milé vzpomínání na teplo a milo.Z krásných fotek čiší pohoda a teplo.Ráda čtu Tvoje články.Díky.
Zuzana Pivcová
12.10.2016 14:49
Před 22 lety jsem v těchto místech a ještě v Pise a v Sieně byla s autobusovým zájezdem s Vojenským historickým ústavem. Bylo to koncem května a moc krásně, ráda na to vzpomínám, i když z historických památek mi v hlavě nezbylo téměř nic. Díky za osvěžení. Mezi ty Italky se docela hodíš. :-)
Helena Votíková
12.10.2016 14:38
Hezké. Ze jmenovaných znám jen Benátky. Byla jsem zde 3x a pokaždé pršelo. :-)
Jana Šenbergerová
12.10.2016 14:16
Za tu dobu, co jsem na íčku, jsem "procestovala" pěkný kus světa, aniž jsem se hnula z naší malé republiky. :-)
MM, píšeš krásné cestopísky a dokládáš je zajímavými fotkami. Přeji ti ještě hodně krásných cest.
Ladislav Vesecký
12.10.2016 14:10
Moc hezké i fota. Naše oblíbená destinace. My jezdíme na jih, Kalábrie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA