Ilustrační foto: nova.cz
Glosa: Mít tak doktory jako v Kamenici!
11. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
13.10.2016 00:44
Na Ordinaci jsem se kdysi začala dívat, když seriál začal ještě s herečkou Šinkorovou. Pak už to šlo se seriálem s kopce a už se dávno nedívám. Pro autory to musí být"nervák" stále vymýšlet divoké situace v prozaické nemocnici. Už dávno je to "trapný" seriál.
Hana Rypáčková
12.10.2016 09:52
Já se na žádný seriál nedívám, ale lékařskou péči tu máme výbornou.ALE JE TO VTIPNÉ SROVNÁNÍ SKUTEČNOSTI A REŽIE.
Helena Votíková
12.10.2016 08:10
Ten seriál už je taková spatlanina. Vrchní sestra děs běs. Lékaři starající se i o soukromí pacientů... úžasné.. :-). To už raději koukám na Zemana na Barrandově
Danuše Brázdová
12.10.2016 07:57
Paní Caklová, píšete, že místo seriálu žijete skutečný život. Já to "díky doktorům" už čtyři roky řict nemůžu. Tady v článku jsem použila nadsázku.. Víte, co to je nadsázka ?? V literatuře a rétorice se jako hyperbola, nadsázka či zveličení označuje záměrné přehánění skutečnosti ...... tolik na vysvětlenou všem
Jana Šenbergerová
11.10.2016 20:05
Mně se tato glosa moc líbí. Zkraje jsem také viděla pár dílů uvedeného seriálu a v reálu mám zkušenosti různé, někdy i docela hrůzné. Paní Danuše zjevně dobře ví, o čem píše.
Alena Tollarová
11.10.2016 19:54
Já jsem tak nevzdělaná, že jsem si fakt myslela, že to bude o nějaké opravdové Kamenici! Jenže zrovna tento týden jsem se dověděla, že jde do důchodu naše zubařka. Bez náhrady.
Danuše Brázdová
11.10.2016 19:40
Paní Valeriánová, samozřejmě si nic nepletu a chtěla jsem opravdu jen poukázat na zidealizované postavy v seriálu... Ve FN Olomouc jsem pracovala 30 let a poznala jsem doktory úplně jiné.......
Lidmila Nejedlá
11.10.2016 17:34
Hlavně aby bylo lékařů dostatek a nebyli přepracovaní. Spoustu jich je v parlamentu, senátu a na různých jiných postech.
Zuzana Pivcová
11.10.2016 16:36
Myslím, že jste chtěla poukázat na to, že v nekonečném seriálu jsou postavy zidealizované, zatímco realita je jiná. Srovnávat nemá smysl. Asi jako kdybych toužila po seznámení jako Julia Roberts ve filmu Pretty Woman. Já naštěstí k lékařům téměř nechodím, ale pokud ano, tak se domluvíme dobře. Nepatřím k těm věčně nespokojeným.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA