Ilustrační foto: pixabay.com
Zmařená podívaná
2. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.10.2016 09:32
Vtipné, ze života, nakonec kde by člověk čerpal pro své psaní, než z toho, co nabízí život? Také někdy pozoruji, odhaduji a dokonce vidím i slabou auru u některých, tak se přečkají i nudné chvíle. Hezké pane Františku !
František MENDLÍK
3.10.2016 07:58
V Brně sleduji pozoruhodný zjev. Léta chodím po stejné ulici a sleduji změnu majitelů různých obchodů. Jako houby po dešti rostou prodejny Vše za 49 korun a mizí Salamandry se sandály za pět tisíc. A co průzkum trhu?
František MENDLÍK
3.10.2016 07:53
Paní Jírová váš postřeh mne zajímá. V poslední době jsem zakoupil několik oděvních součástech v obchodě Genesis, vše za 49 korun. Dbám osobní hygienu a domníval jsem se, že normální člověk nepozná, že na sobě nemám značkový oblek, ale čisté šatičky. A vidíte, zkušené oko ženy můj proletářský oděv ocení!
Zdenka Jírová
3.10.2016 00:33
chápu Vaši zvídavost o dění na ulici. Já si zase krátím cestu v MHD tím, že pozoruji cestující a v duchu si říkám:" Holka, ty nemáš doma zrcadlo, že jsi se vymódila jak na maškarní bál?" nebo sleduji z pozoce sedícího, jak mají hlavně muži, vyprané kalhoty - podle toho poznám, kdo je sám a kdo má pořádnou manželku. V létě se k tomu přidává "čichová" zkouška. Slyším, o čem spolu diskutují cestující mezi sebou nebo na koho křičí do mobilu. To je můj "sociologický průzkum".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA