FOTO: autorka
Prázdninová reportáž: Nastupte si, prosím, aneb Cestování po ostrově Hvar
31. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Zmatlík
16.7.2018 14:15
Dobrý den,
nemáte někdo náhodou tip kde v okolí
města Hvar lze půjčit levně rybářskou loďku? frantisekzmatlik@seznam.cz
VANDA Blaškovič
17.7.2017 08:25
No prosím, Pavlo, tak se u nás stavte, jak píši pozvání i v závěru článku. Budeme společně fotit třeba cikády..
Milena Mejsnarová
13.9.2016 07:56
Velmi hezká prezentace. Chorvatsko navštěvuji každý rok, ale na Hvaru jsem byla dvakrát a tak jsem si tu nádheru připomněla. Fotky super a čtení velmi pěkné. Díky za ty návraty ve vzpomínkách...
Lubomír Müller
9.9.2016 08:56
Super fotky, Vando a krásně popsaný svět, který nám, vnitrozemcům, voní příslibem, že se tam jednou zastavíme a nabereme tu atmosféru všemi smysly....
VANDA Blaškovič
2.9.2016 13:52
Ano, let hydroplánem je úžasný zážitek. Moc se mi líbí. Každý zkušený cestovatel ví, že čím dříve zakoupí letenku, tím levnější….já jsem monitorovala situaci pro přátele z íčka, kdyby se nyní rozhodli ještě k nám přijet či přiletět..ale klidně mohou ze Splitu přijet i trajektem, opravdu se nikam tady nespěchá…)) a jen tak mimochodem, máme výhodu, kabriolet si půjčujeme sami od sebe..) Milí přátelé, mám ještě pro vás jedno překvapení, ale to si nechám na později….
Dagmar Králová
2.9.2016 12:13
Jednosměrná letenka Split - Jelsa může stát o 20 % méně, když si ji zkušený turista objednáo 60 dní dříve a další možnosti. Draze si půjčovat kabriolet, když máme přátele s autem na ostrově ve Starom Gradu je plýtvání penězi. Krásná videa hydroplánů ve Splitu na youtube https://www.youtube.com/watch?v=WTfTM45v61o a mnoho dalších až 20 minut. Let je určitě zážitek na 13 minut, ale lodí nás to těší více. O dovolené nikam nespěcháme. :-)
VANDA Blaškovič
2.9.2016 08:03
Krásný den, zatím jen v rychlosti opravuji zavádějící informaci pode mnou: Jednosměrná letenka Split - Jelsa stojí 349Kuna, což je 1260,-Kč.
Dagmar Králová
2.9.2016 00:03
Hydroplány se nám vždy líbili a možná za těch 13 minut ze Splitu do Jelsy za 222 kun (822 Kč) by se dalo obětovat 8-) Vždyť je to jen 79 kilometrů 63 Kč/minutu. V městě Hvaru jsme obdivovali staré divadlo a obraz "Poslední večeře". Památek je tam dost ale málo pitné vody.
Marie Bartošová
1.9.2016 14:21
Hezké, poutavé, pro nás suchozemce lákavá exotika. Reportáž se příjemně čte, díky za ni. O fotkách ve vzkazech, Vando.
Libor Farský
1.9.2016 11:53
Nejvíc mne potěšil závěr "A stavte se někdy u nás". Jejda, to bych moc rád, kdyby mi to někdy zdravíčko dovolilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA