Prázdninová reportáž: Já vezu révu z Burgund sem...
FOTO: autorka

Prázdninová reportáž: Já vezu révu z Burgund sem...

14. 8. 2016
cestování Soutěž - prázdninová reportáž
Hodnocení:
(4.7 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Děkuju,děkuju,děkuju.Slunné pozdravy všem.Sbírám materiál na další povídání,tentokráte o nádherné Pule na Istrii a pokračování bude v Toskánsku.mm
Drahomíra Stínilová
Bezvadná reportáž a bezvadná služební cesta. Já tam taky jezdila, do městečka Lunéville na jednání. Ale to bylo od rána do večera, krom dlouhých obědů, v kusu dva až tři dny a pak do noci zase nazpět a ráno hned zase makat. Takže jsem si Francii užila pouze pohledem z auta.
Soňa Prachfeldová
MM jsi skvělá se svým vyprávěním o svých zážitcích. Tak na zdraví a přeji Ti neustále šťastný život !
Dana Kolářová
Zajímavá reportáž i fotografie.
Jitka Chodorová
Milá MM, jsem okouzlena tvým vyprávěním, jako bych tam byla s tebou, krásné fotky, taky bych znala už vítěze, připíjím právě Vlašským ryzlinkem z Moravy na tvoji reportáž, a vidím tě holka na bedně. Díky, moc jsi mě potěšila.
Alena Tollarová
Reportáž? Ano!
VANDA Blaškovič
MM, pozdravuji Tě z jihu na sever! Vanda
Marie Magdalena Klosová
Milé holky a kluku,díky za vaše milá hodnocení.Jsem ráda,že vás moje cestování potěší.Teď si pro změnu užívám moře v Pule na Istrii.Je to nádhera!Přeji všem krásné léto.mm
Hana Rypáčková
Moc se mi Madlen tvá cesta líbí...A ty lahvinky moku !!!
Libor Farský
Magdalenko, prosím, nemáš i nějaké záběry panelové výstavby podle Corbusiera? Pokud ano, mohla bys mi ukázku poslat? Zajímá mě to coby stavaře. Článek milý a čtivý.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%