Ilustrační foto: pinterest.com
Hruška z Alpaky
6. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Krones
9.8.2016 13:07
Tak to se mi, Františku, nemůže stát: Kávu nepiju a k benzinkám přistupuji z druhé strany. Ale když to tak počítám, zbyde po mně poměrně výrazná stopa. Benzínová. Uhlíková.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.8.2016 10:20
Františku moc hezké a pište dál, líbí se mi vaše příspěvky a tak vás hodnotím 5ti hvězdičkami.
Zuzana Pivcová
7.8.2016 20:04
Je to takové lidsky chápavé i úsměvné zároveň, pro mě je to opravdu hezké vyprávění.
František MENDLÍK
7.8.2016 10:45
Pane Lubomíre. V mém profilu je k mání takových povídek více. Dívám se kolem sebe a deset let je přemísťuji na papír. Je z toho velká žeň jednak na internetu a také v tisku/Časopisy Železničář a vyškovské noviny. Tam už mi je otiskují i s ilustracemi čtvrtým rokem. Jsem nebezpečný svému okolí a každá událost se projeví v tisku. Holt koníček!
Lubomír Müller
7.8.2016 09:50
Pane Franišku, je to půvabné a dojemné "vzpomínání" přetavené do fejetonistické formy. Na nemnoha řádcích mnoho osudů, z nichž každý by jistě dokázal naplnit celou knihu. Moc rád jsem si to přečetl a popisované situace si přímo živě představil. Napsal jste to opravdu krásně. Děkuji.
Zdenka Jírová
6.8.2016 11:31
Přátelství je moc dobrá věc už z toho důvodu, že přátele si na rozdíl od příbuzných, můžete vybrat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA