FOTO: autorka
Hurá na Švédy! (V.)
3. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
9.8.2016 19:26
Jane, iba to nahahanie /nie len/ po Kodani bylo zadara, ostatní jsme si od Ado Z platili - celý zájezd i se vstupenkami, které jsme platili na místě, vyšel asi na 11000Kč a všichni jsme si to zaplatili . pokud budete u vás pořádat zájezd pro seniory zadara, nechám se pozvat, nohy už mi zase chodí :-)
Dagmar Bartušková
8.8.2016 02:24
Skvělé napsané, zajímavé a super fotky! Škoda, že jsem s vámi nejela!
Jan Fencak
7.8.2016 13:57
Zaujimave citanie, teraz sa asi nikdy nevyberiem na zajazd so seniormi, ked citam , ako ste od unavy klesli na sedadla v autobuse a ako ste sa nahanali po Kodani, ale ked to bolo zadarmo, tak preco nie...
Jarmila Komberec Jakubcová
4.8.2016 08:11
Helenko přečetla jsem všechny tvoje reportáže z poznávacího zájezdu. Měli jste všichni obrovské štěstí na nádherné počasí, já zažila jen zimu, déšť a nevlídno. To pak je i nálada na nule. S Haničkou P. bych ráda také cestovala a tak až říští rok bude pořádat nějaký zájezd hlásím se. Vím, že je výborná organizátorka - to jsem zažila na setkání v Loučné a budu se těšit na setkání s ní - jinak Helenko díky za informace
Hana Práglová
3.8.2016 22:48
Díky Heli,za příspěvky z tvého pohledu.Ono to nebylo všechno tak horké,jak to vypadalo.Co se jídla týkalo---já seděla přímo u zdroje-ty trošku bokem---vždy jsem odcházela mezi posledními a na mísách zůstávala spousta jídla,která se na začátku snídaní či večeří rychle vytrácela...Ale stále přidávali...myslím,že s jídlem problém nebyl...Únava??? Ano,bylo to únavné,ale to musel každý věděl předem!!! Jednoduše-byl nabitý program,se kterým mnozí po přečtení progamu počítali!.Jak mnozí vědí,mám nohu po těžkém úraze,taky se musím hodně hlídat...Ale celou dobu mě k mému údivu nohy nebolely,neotékaly,byla jsem spokojená!!! Prošla jsem co se dalo a byla jsem nesmírně šťastná.Ale je prvdou,že každý z nás je jiný.... Druhý den jsem sekala doma obrovskou zahadu:)
Alena Vávrová
3.8.2016 20:58
Helenko, dík, že jsi to i pro nás účastníky zájezdu tak přehledně popsala. Já jsem si v rychlosti poznamenala jen několik prvních dnů a pak už jsem nestihala. Dávám to dohromady podle fotek. Doufám, že už jsi trochu pookřála, já jsem dnes i díky panujícímu počasí tahala nohy, jako by se teprve nyní projevila ta nastřádaná únava. Bohužel i pro mne byla Kodaň tím stylem už přes čáru a byla jsem šťastná, když jsem sebou bácla definitivně do sedadla autobusu. Dojmy a hlavně fotky budu "zpracovávat" ještě hodně dlouho :-).
Zuzana Pivcová
3.8.2016 19:36
Tvé celé vyprávění mi dalo hodně nových poznatků a informací. Tvé postřehy byly jako vždy výtečné, i když Tě docela lituji, žes musela vše absolvovat se značným zdravotním sebezapřením. Chápu, že Tě pak vše nebavilo na sto procent.
Marcela Broumová
3.8.2016 18:05
Helenko, bylo mi to povědomé. Aha, protože jsem si to z nedočkavosti přečetla všechno najednou na tvém profilu. Děkuju za předání zážitků, pocitů a energie. Pro mě velmi přínosné. Teď budu vyhlížet a prohlížet fotky všech účastníků. A pak popřemýšlím, co s ušetřenými penězi, vždyť jsem na tom zájezdu docela byla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA