Hurá na Švédy! (V.)
FOTO: autorka

Hurá na Švédy! (V.)

3. 8. 2016
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Jane, iba to nahahanie /nie len/ po Kodani bylo zadara, ostatní jsme si od Ado Z platili - celý zájezd i se vstupenkami, které jsme platili na místě, vyšel asi na 11000Kč a všichni jsme si to zaplatili . pokud budete u vás pořádat zájezd pro seniory zadara, nechám se pozvat, nohy už mi zase chodí :-)
Dagmar Bartušková
Skvělé napsané, zajímavé a super fotky! Škoda, že jsem s vámi nejela!
Jan Fencak
Zaujimave citanie, teraz sa asi nikdy nevyberiem na zajazd so seniormi, ked citam , ako ste od unavy klesli na sedadla v autobuse a ako ste sa nahanali po Kodani, ale ked to bolo zadarmo, tak preco nie...
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenko přečetla jsem všechny tvoje reportáže z poznávacího zájezdu. Měli jste všichni obrovské štěstí na nádherné počasí, já zažila jen zimu, déšť a nevlídno. To pak je i nálada na nule. S Haničkou P. bych ráda také cestovala a tak až říští rok bude pořádat nějaký zájezd hlásím se. Vím, že je výborná organizátorka - to jsem zažila na setkání v Loučné a budu se těšit na setkání s ní - jinak Helenko díky za informace
Ladislav Vesecký
Hezké. Tomu říkám pisatelská výdrž.
Hana Práglová
Díky Heli,za příspěvky z tvého pohledu.Ono to nebylo všechno tak horké,jak to vypadalo.Co se jídla týkalo---já seděla přímo u zdroje-ty trošku bokem---vždy jsem odcházela mezi posledními a na mísách zůstávala spousta jídla,která se na začátku snídaní či večeří rychle vytrácela...Ale stále přidávali...myslím,že s jídlem problém nebyl...Únava??? Ano,bylo to únavné,ale to musel každý věděl předem!!! Jednoduše-byl nabitý program,se kterým mnozí po přečtení progamu počítali!.Jak mnozí vědí,mám nohu po těžkém úraze,taky se musím hodně hlídat...Ale celou dobu mě k mému údivu nohy nebolely,neotékaly,byla jsem spokojená!!! Prošla jsem co se dalo a byla jsem nesmírně šťastná.Ale je prvdou,že každý z nás je jiný.... Druhý den jsem sekala doma obrovskou zahadu:)
Alena Vávrová
Helenko, dík, že jsi to i pro nás účastníky zájezdu tak přehledně popsala. Já jsem si v rychlosti poznamenala jen několik prvních dnů a pak už jsem nestihala. Dávám to dohromady podle fotek. Doufám, že už jsi trochu pookřála, já jsem dnes i díky panujícímu počasí tahala nohy, jako by se teprve nyní projevila ta nastřádaná únava. Bohužel i pro mne byla Kodaň tím stylem už přes čáru a byla jsem šťastná, když jsem sebou bácla definitivně do sedadla autobusu. Dojmy a hlavně fotky budu "zpracovávat" ještě hodně dlouho :-).
Zuzana Pivcová
Tvé celé vyprávění mi dalo hodně nových poznatků a informací. Tvé postřehy byly jako vždy výtečné, i když Tě docela lituji, žes musela vše absolvovat se značným zdravotním sebezapřením. Chápu, že Tě pak vše nebavilo na sto procent.
Marcela Broumová
Helenko, bylo mi to povědomé. Aha, protože jsem si to z nedočkavosti přečetla všechno najednou na tvém profilu. Děkuju za předání zážitků, pocitů a energie. Pro mě velmi přínosné. Teď budu vyhlížet a prohlížet fotky všech účastníků. A pak popřemýšlím, co s ušetřenými penězi, vždyť jsem na tom zájezdu docela byla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%