Hurá na Švédy! (II.)
FOTO: autorka (Most přes Öresund spojuje Dánsko se Švédskem)

Hurá na Švédy! (II.)

27. 7. 2016
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Helenko, vaše články mně baví. Přeji hodně pěkných zážitků.
Soňa Prachfeldová
Helenko super, fotky bezva a ještě přeji veselá dobrodružství, ať se pobavíme
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenko, při své návštěvě Švédska mi moc chutnalo jejich národní jídlo a to štouchané brambory se smetanou a rybou a zapečené v troubě. Nabízely nám to při večeři skoro každý den v jídelní skladbě u švédských stolů. prostě ryby na všechny způsoby a ráno jsem milovala jejich čaj se smetanou.Dělám si ho dodnes někdy doma.
Věra Lišková
Helenko, píšeš zajímavě, čtu už dopředu pokračování na Tvém profilu. Až tak jsem nedočkavá. Přeji samé hezké zážitky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavé vyprávění a moc pěkné obrázky. Přeji pohodu a těším se na pokračování příběhu z cesty do Švédska.
Jitka Chodorová
Jsi prostě jedinečná, díky.
Alena Tollarová
Helenko, řekla jsi jí to dobře. Ale příště jí řekni, ať si to sežere! Já bych se asi bála zůstat v cizině sama bez autobusu, ještě že zavrčel. A ty modelky jsou na 1.
Zuzana Pivcová
Když to tak čtu, Helenko, skoro mi připadá, jako byste byly někde u nás na venkově, ani ne ve Švédsku, ale to je vlastně dobře, cítit se tak trochu doma všude, kde je hezky.
Hana Rypáčková
Helo, je tě všude plno a v tvém podání to začíná být jak Kašíkovo horror./Hihi/ :-) Jó Češi jsou už zvyklí na Exclusive...A co moruše Hjortron,? Užívejte si a piš, je to zajímavé....
Eva Balúchová
Chca nechca se u tvých článků bavím :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%