Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát
FOTO: autorka

Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát

28. 6. 2016
cestování
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Fialová
Asi budu proti všem :) - zrovna v telce dávají pořad o této retro rekreaci v Moravě a nemám z toho vůbec dobrý pocit.I když jsem na rekreace od ROH jezdila,tak nikdy ne tohoto typu a ani tenkrát ani teď bych to nedala.Vždycky mi bylo proti srsti něco zbytečného "muset" a ze všeho nejvíc jsem se vyhýbala "akcím v houfu".
Jarmila Komberec Jakubcová
Mně se nejvíc líbil ranní nástup na rozcvičku kdy jsme se postavili do čtyř oddílů a pak před nástupem každý z oddílu měl na starosti říci anekdotu dne - moc jsme se při tom nasmáli. Také mně zaujala jedna soutěž a to ve vaření kotlíkového gulášd Češky versus Morava. Morava zvítězila jen o prsa a nakonec skončil v našich bříškách.jinak na práce okolo okopávání kytiček moc nejsem, většinou spíše vykopnu kytičku než plevel.To mně jediné nebavilo.Za to jsem každý večer tančila v zábavní místosti.
Květoslava HOUDKOVÁ
Retro "Rekreaci ROH" v zotavovně Morava jsem prožila také, o nějaký rok dříve - článek je zveřejněn v "í"čku v rubr. Moje cestování - "Úžasná rekreace ROH ..." - v dubnu 2014. Myslím, že oba články + fotky jsou dostatečnou inspirací. Pan ředitel CK ATIS je bezednou studnou dobrých nápadů a zárukou legrace od rána do večera každého dne. Pokud se mi podaří usměrnit zdraví, ráda si pobyt ve Vys. Tatrách zopakuji = vím, do čeho pojedu !
Eva Mužíková
Jarmilo, jestli bude nějaká další " dovolená" v tomto stylu, určitě se zúčastníme společně s Bertem.. zvláště když píšeš, že jsi nepoznala lepší zájezd. Jsem pro každou dobrou legraci. Když tam bude i Helenka a Evča, které nechodí pro zábavu daleko, tak to určitě " roztočíme". .Neměň názor, článek je přesvědčivý, že to byla prima akce...
Eva Balúchová
Mrzí mě,že Jarmila už "obrací".Helenko Č. ve všem s tebou souhlasím.Bylo by fajn kdybychom se tam setkaly. :-)
Helenka Vambleki
Já bych se klidně přidala. Náš retro pionýrský tábor taky neměl chybu, ale je to jen pro lidi, co mají smysl pro humor a k blbostem je netřeba přemlouvat. A to nevyhovuje každému - k jejich škodě, protože smích je sůl života!
omlouva chtěla jsem napsat Vandičko a ještě musím vyřídit pozdrav od Karla- moc se smál tvému hodnocení.
Vanadičko na tvém vinohradu bych kopala i s chutí, protože taková práce má smysl. S hodnocením souhlasím, máš smysl pro realitu.
VANDA Blaškovič
....)) Jarmilo, to byla asi akce Z....)) tak abys věděla, když jsi tak natrénovaná, víš, co Tě tady u nás čeká !....:))) motyka a šup na vinohrad, pole nebo olivový háj....a bude máj, máj, máj...doufám, že bez mávátek...:)) to bys k nám pionýrko nesměla....))
Vando, Vando ty jsi fakt kočka-vločka.Možná, že jsem to trochu přechválila ale nejvíc mně dostala brigáda okolo hotelu. A Karel to bojkotoval, vzal si dokonce ke košili kravatu a odmítal něco okopávat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%