Je nadstandardní péče nemravná? Jak pro koho a od koho
Ilustrační foto: mameradipsy.cz

Je nadstandardní péče nemravná? Jak pro koho a od koho

20. 6. 2016
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Libore, chtěla jsem napsat, že plně sdílím Tvoje stanovisko. Ale krátce a výstižně to napsala Lidmilka. Takže jsem s Vámi oběma zajedno. Co se týče domácích mazlíčků, je to každého věc, jak s nimi žije. Ale vím, že někdy tou svou přeláskou jim i ubližují.
Elena Valeriánová
Libore, chtěla jsem napsat, že plně sdílím Tvoje stanovisko. Ale krátce a výstižně to napsala Lidmilka. Takže jsem s Vámi oběma zajedno. Co se týče domácích mazlíčků, je to každého věc, jak s nimi žije. Ale vím, že někdy tou svou přeláskou jim i ubližují.
Lidmila Nejedlá
Mám ráda zvířata, nesnáším parazity ani jejich ochránce. Z lidských práv se jednou v této zemi po.....e!
Zuzana Pivcová
Mám zvířata velmi ráda a obě se sestrou na ně ochotně dáváme dost peněz. Na vlastní 3 kočky, na "adopci" do ZOO, na útulky, na jídlo pro kočky bez domova. Nejsem však milovnicí "péče" jako třeba v USA, kdy jsou mnohdy ze zvířat šaškové v oblečení, brýličkách a čepičkách a dělají se s nimi různé show. Kočky se někdy také začnou dívat na něco přírodovědného v TV, což je zvláštní, ale televizi bych jim kvůli tomu určitě neobstarala. Zvířata potřebují především pohodu, jídlo, nějaký příbytek. A jsou-li zdomácnělá, tak kontakt s lidmi, ale také svou svobodu a klid. Jaký má člověk vztah s domácím mazlíčkem, to je individuální a do toho bych nemluvila. Horší je to financování státem. Tady nelze postavit vedle sebe fondy na vězeňství a na ochranu zvířat a tam ubrat a jinde přidat. To jde z jiných peněz. Asi jako u nás v archivu. Co se nespotřebuje třeba na příspěvky na individuální dovolené, nelze přendat na zahraniční služební cesty jednotlivcům. Zkrátka se to jako nespotřebované vrátí.
Jitka Havlová
Tento článek by mohl být uveřejněn na jiném webu. S tím, že se má probírat komerce a politika na i60 nesouhlasím.
Květoslava HOUDKOVÁ
Libore, sepsal jsi litanii, kterou ale - ve svém věku - už stejně pendrek vyřešíš. Lidé jsou různí - svědomití a nesvědomití a jejich povahy nikdo nepředělá - proto nekomentuji, ani nehvězdičkuji a svůj názor si nechám pro sebe. Ta písnička je aspoň hezkou vzpomínkou na mládí, nic víc.
Jarmila Komberec Jakubcová
velmi pěkný článek s písní J.Suchého nemá chybu. Dávám 5 hvězdiček

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%