Ilustrační foto: mameradipsy.cz
Je nadstandardní péče nemravná? Jak pro koho a od koho
20. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
20.6.2016 23:16
Libore, chtěla jsem napsat, že plně sdílím Tvoje stanovisko. Ale krátce a výstižně to napsala Lidmilka. Takže jsem s Vámi oběma zajedno. Co se týče domácích mazlíčků, je to každého věc, jak s nimi žije. Ale vím, že někdy tou svou přeláskou jim i ubližují.
Elena Valeriánová
20.6.2016 23:16
Libore, chtěla jsem napsat, že plně sdílím Tvoje stanovisko. Ale krátce a výstižně to napsala Lidmilka. Takže jsem s Vámi oběma zajedno. Co se týče domácích mazlíčků, je to každého věc, jak s nimi žije. Ale vím, že někdy tou svou přeláskou jim i ubližují.
Lidmila Nejedlá
20.6.2016 22:22
Mám ráda zvířata, nesnáším parazity ani jejich ochránce. Z lidských práv se jednou v této zemi po.....e!
Zuzana Pivcová
20.6.2016 21:37
Mám zvířata velmi ráda a obě se sestrou na ně ochotně dáváme dost peněz. Na vlastní 3 kočky, na "adopci" do ZOO, na útulky, na jídlo pro kočky bez domova. Nejsem však milovnicí "péče" jako třeba v USA, kdy jsou mnohdy ze zvířat šaškové v oblečení, brýličkách a čepičkách a dělají se s nimi různé show. Kočky se někdy také začnou dívat na něco přírodovědného v TV, což je zvláštní, ale televizi bych jim kvůli tomu určitě neobstarala. Zvířata potřebují především pohodu, jídlo, nějaký příbytek. A jsou-li zdomácnělá, tak kontakt s lidmi, ale také svou svobodu a klid. Jaký má člověk vztah s domácím mazlíčkem, to je individuální a do toho bych nemluvila. Horší je to financování státem. Tady nelze postavit vedle sebe fondy na vězeňství a na ochranu zvířat a tam ubrat a jinde přidat. To jde z jiných peněz. Asi jako u nás v archivu. Co se nespotřebuje třeba na příspěvky na individuální dovolené, nelze přendat na zahraniční služební cesty jednotlivcům. Zkrátka se to jako nespotřebované vrátí.
Jitka Havlová
20.6.2016 19:20
Tento článek by mohl být uveřejněn na jiném webu. S tím, že se má probírat komerce a politika na i60 nesouhlasím.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.6.2016 18:24
Libore, sepsal jsi litanii, kterou ale - ve svém věku - už stejně pendrek vyřešíš. Lidé jsou různí - svědomití a nesvědomití a jejich povahy nikdo nepředělá - proto nekomentuji, ani nehvězdičkuji a svůj názor si nechám pro sebe. Ta písnička je aspoň hezkou vzpomínkou na mládí, nic víc.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.6.2016 18:08
velmi pěkný článek s písní J.Suchého nemá chybu. Dávám 5 hvězdiček
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA