Ilustrační foto: pixabay.com
Hovory se seniory - už nás zkoumají!
19. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
21.6.2016 15:37
Na tomto místě diskutovat nemůžeme. Přečtěte si ty příběhy. Nejde o obecný závěr, jde o tu rozmanitost, pestrost života.
Jiří Libánský
20.6.2016 19:43
Připdá mi to jako když by průzkum ukázal, že kdo chce něco udělat pro své zdraví, musí mít pestrou stravu, dostatek vitamínů, dostatek pohybu, nebýt obézní atd. Vy pane Čepelko jste snad to, co ukázal průzkum, předtím nevěděl?
Oldřich Čepelka
20.6.2016 17:19
Tak se mi zdá, že Jiří L. a Jarmila J. ne dost dobře pochopili, o co jde. Vy, vlastně my tady na i60 asi patříme k seniorské elitě. Ale ono je třeba vědět, co dělá, jak žije, jak smýšlí (ano, i jak volí) ta většina, která třeba není tak aktivní nebo vzdělaná nebo optimistická. Jak ji posunout mezi "íčkaře", například. A když srovnám naše "plány", které jsme (jste) tu nedávno prezentovali, s těmi plány z článku (z toho odkazu), tak bych neřekl, že jsou na tom tak špatně. Mně těch 52 rozhovorů přišlo dost zajímavých (četli jste je vůbec??). Taky byste si všimli, proč si podobné akce tolik cenili ve Velké Británii. Přece jak váš, tak jejich život byl jistě něčím bohatý, rozmanitý, inspirativní, možná bouřlivý či strastiplný, nevím, proč bych si měl myslet, že takový byl jen život můj a na ty ostatní bych se díval jako na nezajímavé...
Jarmila Komberec Jakubcová
20.6.2016 13:38
Naprosto přesně to napsal pan Libánský a Květka H. Každý senior je jiný tak jako je jiný každý junior. k tomu nepotřebuji průzkum.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.6.2016 12:01
Jaképak průzkumy? Vdyť -bohužel- "nejchytřejší" řešení nacházejí drbny na lavičkách. Já od takových raději včas mizím!
Ladislav Vesecký
20.6.2016 11:14
Přesně. Taky nemám rád ukňourané lidi,kteří mluví o nemocech a nechají se litovat. Každý starší člověk má nějakou tu nemoc a má si to nechat pro sebe. Člověk z toho skuhrání pak jedině onemocní.
Jiří Libánský
20.6.2016 09:43
Asi si nikdo, na i60.cz především, nemyslí, že mu bude lépe, když bude neaktivně sedět osaměle doma a jako jediné hobby mít vlastní nemoci a trudomyslnost. To se tedy páni výzkumníci vyznamenali. To jsou mi objevy. To tedy něco vyzkoumali. Opravdu jsem se nasmál, nad těmito "zajímavými výsledky výzkumu".
Olga Štolbová
20.6.2016 08:59
Snad to bude k něčemu dobré. Stáří přijde ke každému, kdo se ho dožije a jak s ním naložíme, to záleží na každém z nás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA