FOTO: autorka
Matějův přímořský deník 3.
13. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
14.6.2016 21:16
Matěji, přečetla jsem si Tvůj deník teď najednou. Bodejť by z Tebe babičky nebyly na větvi. Za chvíli budou spolužačky - taková kukadla. A takový rozoumek - máš recht, myslivec rozřízl vlkovi břicho. To dá rozum, že ho nemohl zastřelit i s babičkou a Karkulkou v břiše. Jakpak by to dopadlo? Tak ať se Ti daří ve škole.
petr stejskal
14.6.2016 15:04
Helčseš hbvězda. Je to všechno nádherně sepsané. je to povídání kluka,jen babička občas něco načmárnula. Ahoj.
Zuzana Pivcová
13.6.2016 20:16
Máťa tady kouká mnohem spokojeněji, než když s námi "musel" na Trosky. Bodejť by ne, když byl tentokrát s mamkou. A i když je vyprávění sestaveno literárně babičkou, věřím, že Matýsek určitě tyhle myšlenky a hodnocení měl! :-)
Lidmila Nejedlá
13.6.2016 17:56
Matějíčku, ty jsi zase vyrostl a máš o něco větší kukadla. Ale jsi to stále ty, ten prima kluka turista. Určitě sis od moře přinesl spoustu zdraví...
Naděžda Špásová
13.6.2016 17:30
Tak, Matýsku, hlavně, že jste se v pořádku vrátili. Určitě sis to moc užil a já jsem si o tom ráda přečetla. Pozdravuj babičku Helenku. *****
Jana Šenbergerová
13.6.2016 16:52
Zjišťuji, že začínám od konce, ale nevadí. V hlavě tomu dám správné pořadí. Vida ho, okatého kluka. Je vidět, že jsou s babičkou jedna ruka. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA