Radosti slavných - Petra Janů: Snažím se vypadat k světu
Petra Janů fotoaparátem Lenky Hatašové (www.petrajanu.cz)

Radosti slavných - Petra Janů: Snažím se vypadat k světu

10. 6. 2016

Čeká mě dovolená v Řecku, už řadu let jezdím s kamarádkama na stejné místo, na ostrov Lefkáda. Samozřejmě se také těším, že si užiju své chalupy v jižních Čechách. Plánuju, že tentokrát budu na koncerty vyjíždět přímo z ní, že se stane mou letní základnou.

Radost mi dělá, když mám dost práce, když jsem v prostředí, kde se cítím dobře. A také, když se cítím dobře já sama. S tím souvisí, že pravidelně cvičím a udržuju se v kondici. Nepatřím mezi lidi, kteří odsuzují, když se někdo nechá takzvaně vylepšit.

Myslím, že když tyto možnosti existují, je na každém, zda pomoc lékařů chce či nechce využít. A pro nás, kteří vystupujeme na veřejnosti, je přímo povinností vypadat dobře. Takže se netajím tím, že čas od času na nějaký ten zákrok jdu. Prostě se snažím vypadat k světu.

Petra Janů pro portál i60.cz

Radosti slavných
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Boháček
Od začátku až po teď super profi práce /přeji i dobudoucna/,upřímný příjemný osobní přístup k lidem, o image nemluvě.......prostě naše stálá star č.1.
Květoslava HOUDKOVÁ
Vážená paní Petro - také já jsem měla to štěstí, shlédnout Vaše vystoupení loni na Festivalu ve Ville Pellé, kde jste zpívala pro seniory. Potěšila jste zejm. nás, kteří jsme kulturu - kvůli cenám vstupného - už velmi omezili. Výběr repertoáru a Vaše neutuchající energie byl krásný zážitek.
Alena Várošová
Taky přeji Petře jenom svěžest.Vypadáte skvěle,ale stáří nezastavíte,můžete je jen oklamat a abych držela drastické diety,,tak ani náhodou.Dobře to napsala paní Zuzana,tak bych to napsat nedokázala.Přeji Vám hodně elánu,hodně zdraví a skvělé posuchače.Mám Vás jako zpěvačku též ráda.
Jana Šenbergerová
Milá Petro, líbí se mi vaše upřímnost i fotografie zde uveřejněná. Moc vám to sluší. Je vidět, že vás život těší. Každý má nějaké životní priority a způsoby jejich naplňování. Ať se vám daří uplatňovat ty vaše ke spokojenosti vaší, i vašich fanoušků.
Zuzana Pivcová
Je tu uvedeno" Petra Janů pro i60". tak tedy: Milá Petro, Váš příspěvek mě potěšil, ale budu s Vámi poněkud polemizovat v té části výpovědi, kde jste se vyjádřila, že pro vás, kteří vystupujete na veřejnosti, je přímo povinností vypadat dobře. A tak vznáším otázku: Co je to, vypadat dobře? Dnešní době vládne fenomén mladosti a krásy, ztělesněné štíhlou postavou, nicméně s půvabnými ženskými tvary, a hladkou tváří. A to i za cenu toho, že to je vše uměle vylepšené. Já si však myslím, že u vás, umělců, je spíš povinností něco umět a rozdávat své umění dál. Vy jste holka ze Sekyrkových Louček a já z nepříliš daleké Lomnice nad Popelkou. Já jsem starší než Vy a pamatuji si ještě konec života Edith Piaf a provázel mě zpěv Hany Hegerové. Jak ony dámy vypadaly? Vylepšený vzhled nevylepší umění, a skutečný umělec se obejde bez audiovizuálních efektů právě tak jako bez zásahů plastických chirurgů. Vy jste vždycky UMĚLA a patřila k mým oblíbeným. Viděla jsem Vás i naživo, kdysi na Výstavišti ve "Fučíkárně" v 80. letech a pak loni ve Ville Pellé s recitalem, jen pár metrů od Vás. Každý ví, jak ve skutečnosti vypadá, zda k světu nebo k nesvětu, a náš organismus kráčí neomylně svým časem, a hlavně podle toho, jak s ním zacházíme, ať ho navenek vylepšujeme sebevíc. Vy máte svou vnitřní krásu a ta žádné obezličky nepotřebuje. To však je záležitost každého z nás, jak a v čem se cítí dobře. S pozdravem Zuzana P.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%