Máme rádi zvířata: Chvála prasečinek
FOTO: srandicky.com

Máme rádi zvířata: Chvála prasečinek

1. 6. 2016
domácí mazlíčci Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Hezké. V ZOO Plzeň měli kdysi dávno divoká prasata a jedna taková Bára měla ve výběhu gauč a na něm se válela. Daroval jí i gaučem hajný, který s ní žil v domku a když šel do důchodu , musel hájovnu opustit.... :-)
Marcela Pivcová
Libore, dobře víš, že si vyprávění o zvířatech ráda přečtu, zvláště ta optimistická, a to Tvoje určitě je - tak dobré! Avšak: když jsem potkala u nás na sídlišti 8O-kilogramovou Báru, nedovedla jsem si ji jako domácího mazlíčka do bytu v paneláku dost dobře představit. Zřejmě z toho miniprasátka trochu víc vyrostla. A asi by jí bylo na chalupě s dvorkem nebo zahradou lépe.
Jana Šenbergerová
Před pár lety jsem potkala slečnu s prasátkem uprostřed Prahy. No jo, no, proti gustu, ale ...
Lidmila Nejedlá
Liborku, prasata mám ráda v jakékoliv úpravě i živá ve výběhu.
Alena Vávrová
:-) já už mám dozvířátkováno a jak píšeš, užívám si už to mazleníčko jen s pejsánky svých dětí. Ale to mini prasátko je roztomilé, i když asi stejně povyroste. Jinak ale je to na mne dost výstřední, vodit prase jako psíka a žít s ním v bytě. Ovšem již Babička přeci říkala "proti gustu žádný dišputát".
Květoslava HOUDKOVÁ
Jarmilo, nedělej si "starosti" - nech je koňovi, ten má větší hlavu.
Zuzana Pivcová
Libore. Ty jsi takový, jak bych řekla, decentní humorista a máš svůj styl. Zažila jsem na výstavišti v Letňanech na výstavě For Pets, že tam jedna paní vodila mezi pejsky i prasátko a hlavně se s ním chtěla stále fotografovat. O tom, že jsou vepříci v rámci zvířecí říše velmi inteligentní, není pochyb. Ale nějak mi sedí víc ven než do bytu a ještě do postele. Kozu nebo ovečku si taky nevezmu domů, ačkoliv se mi taky líbí.
Alena Tollarová
Aleno V., slepice tam jsou, přímo harém. No teda, Libore, já jsem skoro pro každou špatnost, jak se říká. Tu červenou užovku bych si klidně pořídila ale prasátko, i když mini, je i na mě trochu moc. Stačí vnoučátka. Úvodní fotka je suprová.
Alena Várošová
Právě dnes jsem si říkala,že se tu na íčku na fotu Dne kromě slepic a prasátka objevuje veškeré zvířectvo.A ejhle roztomilé dítě se špinavým prasátkem,Ještě chybí ty moje slepice.Jinak článek,básně i video jsem si přečetla a shlédla.Díky moc.
Jarmila Komberec Jakubcová
I já zůstanu svých kočenek - v domečku máme tři a to nám bohatě stačí.Jen poznámka ke Květce H. - pokud máš v Pečováku takové "žravé" kolegyně tak bych se bála o toho potkana - mám pocit, že je v ohrožení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%