Když senioři máknou
FOTO: archiv autora

Když senioři máknou

29. 5. 2016
aktivní senioři sport
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Hurá! Vaše reakce jsou tak optimistické. Děkuji. Zas něco píšu... (O času...)
Alena Várošová
Pěkný článek i když jsem jako mladá aktivně cvičila gymnastiku, stal se ze mě pecivál,ne doslova.Mám velkou zahradu a práce kolem ní je dost,ale nesportuji.Miuji latinské tance.
Eva Mužíková
Oldřichu, díky za reprezentaci naší malé zemičky. Tvé příspěvky mne vždy zaujmou...
Libuše Hvězdová
Paráda. Blahopřeji.
Hana Rypáčková
Že je ME veteránů v různých disciplínách vím.Milan jezdil do nedávna na ME ve stolním tenise a zrovna teď byl jeho kamarád ve Španělsku v Alicante ... Tak přeji hlavně zdraví, protože na něm vše závisí....
Květoslava HOUDKOVÁ
V diskuzi na chatu už "probleskl"nápad: Uspořádat sportovní hry "í"čkařů. Jsem NEsportovec, ale pokud by se uskutečnily, přidávám tip: Ruský kuželník - upoutaná koule se sama vrátí, kuželky dost velké a s jejich stavěním by mohla pomoci vnoučata (ti mají ještě páteř pružnou). Kdysi dávno -na rekreaci ROH- jsem vyhrála. Včera na výletě v Garden parku (Hostivice/Jeneč) je postaven kuželník také - a ještě mi to docela šlo!
Zdenka Jírová
Jste statečný.
Eva Balúchová
Taky jsem o MEV neslyšela.Gratuluji vám k účasti,tak ráda bych to zkusila!
Olga Štolbová
Ahoj Oldřichu, nikdy jsem o MEV neslyšela a jistě mnozí z nás. Obdivuju a tleskám a přeju zdraví a hodně sil. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
Hezký článek - aktivita seniorů je velmi důležitá. Sama chodím cvičit, na výlety s trekovými holemi, plaveme a vůbec jsme aktivní.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%