FOTO: archiv autora
Když senioři máknou
29. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
29.5.2016 19:30
Líbí se mi Vaše vylíčení celé akce a přístup k ní v pojetí Tady jsme si všichni rovni. Jistě, že dispozice všech nejsou stejné, ale myslím, že ty lepší schopnosti nestaví nikdo na odiv coby Já vám ukážu. I když jsem nikdy neuměla běh na delší trati a teď už to asi "nedoženu", tak nějaké podobné, pro mě jednodušší akce s mottem"Ještě jsem tady" bych se klidně zúčastnila. :-)
Lidmila Nejedlá
29.5.2016 18:56
Pane 0ldřichu, tak pěkně se mi to četlo. Vložil jste do toho článku tolik optimizmu a povzbuzení pro lidi v seniorském věku. Velmi mě to zaujalo, oceňuji Váš životní postřeh, pěknou reportáž i to, že jste takovou soutěž absolvoval. Jste borec, přeji hodně zdraví do dalších závodů. A já jsem právě ztratila stud a jdu se projet na bruslích. Tak díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA